Ποδόσφαιρο Κόσμος

Από άλλο…πλανήτη η Σίτι, έριξε…ντόρτια Ρεάλ! (vid)

Μαγική βραδιά για τη Μάντσεστερ Σίτι, μεγάλη βραδιά για την αρμάδα του Πεπ Γουαρδιόλα!

Οι “μπλε” δεν την…πάτησαν όπως πέρσι από τη Ρεάλ, ήταν σαφώς πιο διαβασμένοι και με εξαιρετική εμφάνιση (κυρίως στο πρώτο μέρος) δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους “μερένχες” και μετρούν αντίστροφα για τον τελικό της Κωνσταντινούπολης (10/6).

Εκεί θα αντιμετωπίσουν την Ίντερ, που χθες άφησε εκτός τη Μίλαν, στο ντέρμπι του Μιλάνου.

Η υπεροχή της Σίτι ήταν εκπληκτική και κάποια στιγμή στο πρώτο μέρος, η κατοχή της είχε ξεπεράσει το 80%! Όπως ήταν φυσιολογικό, αυτό επέφερε…πνιγμό στην άμυνα της Ρεάλ, που γνώρισε δύσκολες στιγμές, όμως δεν μπόρεσε να αποφύγει την παραβίαση της εστίας.

Αυτή έγινε δις, αμφότερες με τον Μπερνάρντο Σίλβα, που με τα τέρματα στο 23′ και στο 37′ έβαλε τις βάσεις για την πρόκριση της Σίτι.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι απλά διαχειρίστηκαν το ματς, έκλεισαν τους χώρους και μετέτρεψαν σε…φαντάσματα τους Μπενζεμά και Βινίσιους, που δεν φάνηκαν καθόλου.

Η Σίτι βρήκε τρίτο γκολ στο 76′, με αυτογκόλ του Έντερ Μιλιτάο, μέσα σε έναν…μύλο παικτών που πήδηξαν για κεφαλιά αλλά και ένα ακόμη (4-0) με τον νεοεισελθόντα Άλβαρεζ λίγο πριν το φινάλε του αγώνα.

Συνθέσεις

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γουαρδιόλα) : Έντερσον, Ακάνζι, Γουόκερ, Ντίας, Ρόδρι, Στόουνς, Γκρίλις, Μπερνάρντο Σίλβα, Γκιντογκάν (79′ Μαχρέζ), Ντε Μπρόινε (84′ Φόντεν), Χάαλαντ (89′ Άλβαρεζ)

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι) : Κουρτουά, Καμαβινγκά (80′ Τσουαμενί), Καρβαχάλ (80′ Λούκας Βάθκεθ), Αλάμπα, Μιλιτάο, Μόντριτς (63′ Ρίντιγκερ), Βαλβέρδε, Κρόος (70′ Ασένσιο), Βινίσιους, Ροδρίγο (80′ Θεμπάγιος), Μπενζεμά

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected