Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Εντυπωσιακή εμφάνιση και πρόκριση στα ημιτελικά η ΕΠΣ Ηρακλείου! (photos)

Το Ηράκλειο με εξαιρετική εμφάνιση σε άμυνα και επίθεση, επικράτησε της Μικτής U16 της ΕΠΣ Λάρισας με σκορ 2-1 και πήρε τη πρόκριση στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της χώρας!

Οι παίκτες του Βασίλη Μπαστάκη πραγματοποίησαν μία εξαιρετική εμφάνιση, καταφέρνοντας να επικρατήσουν με 2-1 της Λάρισας, κάτι που χάρισε στην Μικτή U16 του Ηρακλείου την πρόκριση στο Final Four της διοργάνωσης.

Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φόρα που έρχεται μία τόσο σημαντική επιτυχία από τις Μικτές της ΕΠΣΗ. Τα τελευταία χρόνια οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ηρακλείου είναι πρωταγωνιστές σε πανελλήνιο επίπεδο, φέρνοντας σημαντικές επιτυχίες και διακρίσεις.

Ο Τσαγκαράκης με το… καλημέρα άνοιξε το σκορ, καθώς βρέθηκε απέναντι από τον Μούλτσια και ευστόχησε για το 1-0.

Το Ηράκλειο στο 73’ έκανε το 2-0. Ο Χόβτζα εκτέλεσε ένα φάουλ, με τον Βγόντζα να παίρνει τη κεφαλιά κάνοντας το 2-0. Η Λάρισα παρότι δεν είχε καλή απόδοση ήταν αναγκασμένη να κυνηγήσει ένα τέρμα που θα την ξανά βάλει στο ματς. Αυτό το κατάφερε στο 85′ με τον Αρβσένη να σουτάρει και να γράφει το 2-1.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και έτσι το Ηράκλειο πήρε μια μάγκικη πρόκριση στο Final 4 της διοργάνωσης, συνεχίζοντας να ονειρεύεται το κύπελλο.

δείτε φωτογραφίες στο Grandsport

Συνθέσεις

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected