Κατηγορίες
Α-Β-Γ Εθνική

Δεν κατάφερε να “κλειδώσει” την άνοδο ο Αστέρας Τρίπολης, δέχτηκε γκολ στο 90+2′

Η ομάδα Γυναικών του Αστέρα Τρίπολης ηττήθηκε στο μπαράζ με τον Φείδωνα Άργους στο 90+2′ με 1-0 αυτογκόλ της Καββαθά και δεν κατάφερε να κλειδώσει την άνοδο στην Α’ Κατηγορία.

To πρώτο ημίχρονο είχε πολλές και δυνατές “μάχες” στη μεσαία γραμμή και οι “κιτρινομπλέ” είχαν τον έλεγχο των κινήσεων. Ο Αστέρας είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 22′ όταν η Μελισσού σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά αστόχησε. Κόντρα στη ροή του ματς ο Φείδωνας έφτασε κοντά στο γκολ στο 39′ όταν η Τριανταφύλλου με απευθείας εκτέλεση φάουλ, τράνταξε το δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος ο Φείδων πίεζε, όμως ο Αστέρας ήταν εξαιρετικά οργανωμένος και μέχρι το 9+2′ κρατούσε σφιχτά το πρωτάθλημα. Όλα κατέρρευσαν στο 90+2′ όταν μετά από μια βαθιά μπαλιά η άμυνα αδράνησε και η Καββαθά άθελα της έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Φείδωνα για το 1-0 και έστειλε τις δυο διεκδικήτριες της ανόδου σε ρεβάνς στην Τρίπολη.

Η σύνθεση του Αστέρα : Θεοδωρακοπούλου, Παπαγεωργίου (15′ Μητροπούλου), Παπαμήτρου, Μελισσού, Καββαθά, Ντούρκοβιτς, Τζεβελέκου, Γεωργακοπούλου, Χριστοφορίδη, Καραγιάννη, Παντελάκη

*με στοιχεία από το arcadiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected