Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Γιακουμάκης και Κούτσιας “φόρτωσαν” με γκολ τα αντίπαλα δίχτυα! (vids)

Το συρτάκι θα έπρεπε να έχει επιλεγεί ως μουσική υπόκρουση στην χθεσινή  αναμέτρηση της Σικάγο Φάιρ με την Ατλάντα Γιουνάιτεντ για την 14η αγωνιστική του MLS, αφού οι μεγάλοι πρωταγωνιστές των δύο ομάδων ήταν οι δύο Έλληνες παίκτες τους σ’ ένα «τρελό» 3-3.

Παρ’ ότι οι Γιακουμάκης και Κούτσιας δεν ξεκίνησαν βασικοί, τελικά κατέληξαν να είναι οι πιο καταλυτικοί παίκτες των ομάδων τους, αφού η «ιστορία» του αγώνα άλλαξε δύο φορές με την είσοδό τους.

Αρχικά, ο Γιώργος Γιακουμάκης της Ατλάντα Γιουνάιτεντ μπήκε στο παιχνίδι ως αλλαγή στο 46ο λεπτό στην θέση του Μπέρι κι έγινε άμεσα επιδραστικός για την ομάδα. Εννιά λεπτά μετά ισοφάρισε για την ομάδα του σε 2-2. Δεν έμεινε όμως εκεί και στο 65ο λεπτό βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα ολοκληρώνοντας την ολική ανατροπή για την Ατλάντα.

Από την άλλη, ο πρώην επιθετικός του Δικέφαλου του Βορρά δικαίωσε τον κόουτς για την επιλογή του, αφού στο 89′ σκόραρε με σουτ από τα όρια της μικρής περιοχής πετυχαίνοντας το παρθενικό του τέρμα στην αμερικανική λίγκα και ισοφαρίζοντας σε 3-3, δίνοντας έτσι στην ομάδα του τον βαθμό της ισοπαλίας, αφού αυτό ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected