Κατηγορίες
Super League 2

“Διπλό” ανόδου με buzzer beater για την Κηφισιά!

Το ρολόι έδειχνε το 90+5′ και η Κηφισιά άφηνε δύο πολύτιμους βαθμούς στην Πάτρα.

Στην τελευταία προσπάθεια των φιλοξενούμενων, η μπάλα στρώθηκε στον Βαφέα ο οποίος με ένα άπιαστο αριστερό βολέ, νίκησε τον Κολοβούρη και έδωσε μια μεγάλη νίκη στην ομάδα του!

Η Παναχαϊκή, παρότι είναι αδιάφορη βαθμολογικά, απείλησε με απώλεια βαθμών την πρωτοπόρο, που νιώθει την…ανάσα της Athens Kallithea στη δεύτερη θέση.

Το γρήγορο γκολ του Ταλάλ πριν συμπληρωθούν 10 λεπτά, φανέρωσε τη διάθεση της Κηφισιάς στο σημερινό ματς, όμως οι Πατρινοί αποδείχτηκαν “σκληρό καρύδι”.

Ο Μπουρλάκης ήταν αυτός που ισοφάρισε για λογαριασμό της Παναχαϊκής και οδήγησε τις δύο ομάδες στο ισόπαλο αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Η ομάδα του Γιώργου Πετράκη εμφανίστηκε αγχωμένη στο δεύτερο μέρος, δεν βρήκε τις απαραίτητες λύσεις επιθετικά και μοιραία το ματς μετατράπηκε σε…ρώσικη ρουλέτα.

Τελικά, η ομάδα της Κηφισιάς βρήκε το…λυχνάρι στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, σε μια φάση που θα θυμάται για καιρό ο Βαφέας, καθώς (εκτός απροόπτου) θα δώσει την άνοδο στο συγκρότημα των Βορείων Προαστίων.

Συνθέσεις

Παναχαϊκή (Γιάννης Βογιατζής): Κολοβούρης, Λιοφάγος, Τοπάλ, Λαρέα, Τσακμάκης, Σίλβα (74′ Παπαχρονόπουλος), Χαντί, Ζυγκερίδης (76′ Κάρλος), Κωνσταντακόπουλος, Στεργίδης (90+3′ Στασινόπουλος), Μπουρλάκης.

ΠΑΕ Κηφισιά (Γιώργος Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Προβυδάκης (73′ Καλλέργης), Ποζατζίδης Σ. (88′ Παυλάκης), Βαφέας, Μπαρμπόσα, Νοικοκυράκης, Γκίνη, Πρίτσας (63′ Αντερέγκεν), Ταλάλ, Τετέι, Κουιρουκίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected