Κατηγορίες
Η Γ Εθνική LIVE
Διάφορα

ΕΚΤΑΚΤΟ : Θρίλερ με 15 θανάτους παιδιών σε δύο ελληνικά νοσοκομεία! (vid)

Ένα «θρίλερ» που αφορά θανάτους 15 παιδιών σε δύο νοσοκομεία της χώρας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με την ΕΛ.ΑΣ και τις δικαστικές Αρχές να ερευνούν την υπόθεση, ενώ στο μικροσκόπιο έχει μπει καρδιοχειρουργός, ο οποίος φέρεται να αυτοπροσδιοριζόταν ως «Μεσσίας».

Σύμφωνα με το Mega, οι Αρχές ερευνούν την υπόθεση κάτω από συνθήκες απόλυτης μυστικότητας εδώ και μερικές εβδομάδες.

Οι καταγγελλόμενοι θάνατοι των παιδιών έχουν καταγραφεί σε δύο νοσοκομεία, με το βασικό τμήματα της έρευνας να αφορά σε ιδιωτική κλινική. Οι Αρχές καλούν σε καταθέσεις γονείς παιδιών που έχουν χάσει τη ζωή τους, αλλά και γιατρούς και άλλα πρόσωπα.

Σχετική έρευνα φέρεται πως έχει γίνει και από αρμόδια επιτροπή του υπουργείο Υγείας, η οποία όμως σταμάτησε στις Αρχές του 2023.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Βασίλη Λαμπρόπουλο, η αστυνομική και δικαστική έρευνα, ξεκίνησε από μία εγγραφή αναφορά του στάλθηκε από συλλόγους καρδιοπαθών το 2021 και πιο συγκεκριμένα από άτομα, που δηλώνουν ότι υπήρξαν γονείς 15 παιδιών τα οποία χειρουργήθηκαν από συγκεκριμένο καρδιοχειρουργό και έχασαν τη ζωή τους μετά από πλημμελείς ενέργειες του.

Στο κείμενό του αναφέρεται ότι ο επικεφαλής διευθυντής είναι ένας «ψεύτικος Μεσσίας» και από τα περίπου 70 χειρουργεία που πραγματοποιήθηκαν από πέρυσι, το 20% κατέληξαν με τον θάνατο του παιδιού – ασθενούς, ενώ πολλά ακόμα παιδιά δεν επανήλθαν ποτέ μετά την εγχείριση.

loading...
error: Protected