Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α-Β-Γ Εθνική

Στην Α Εθνική ο Αστέρας Τρίπολης!

Η γυναικεία ομάδα του Αστέρα Τρίπολης, από την πρώτη χρονιά της δημιουργίας της, πανηγυρίζει την άνοδο στην Α’ Εθνική κατηγορία.

Στον αγώνα μπαράζ απέναντι στον Φείδωνα Άργους τα κορίτσια του Αστέρα επικράτησαν με 1-0 και με τέσσερις βαθμούς διαφορά αναδείχθηκαν Πρωταθλήτριες 2023 στον 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Ταυτόχρονα, εξασφάλισαν την άνοδο στην Α’ Εθνική κι έτσι ο Αστέρας Τρίπολης εξακολουθεί να γράφει ιστορία. Μάλιστα, η ιστορία επαναλαμβάνεται, καθώς και η φιέστα ανόδου της ανδρικής ομάδας στην Super League, είχε πραγματοποιηθεί την ίδια ημερομηνία, 27 Μαΐου του 2003.

Μετά το τέλος του αγώνα, που κρίθηκε από το γκολ της Χριστοφορίδη στο 16ο λεπτό, ακολούθησε η απονομή του πρωταθλήματος, παρουσία του εκ των ιδιοκτητών της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Δημήτρη Μπάκου και η φιέστα τίτλου μέσα στον αγωνιστικό χώρο του “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”.

Η σύνθεση του Αστέρα : Θεοδωρακοπούλου, Τζεβελέκου (89′ Μάλλιαρη), Παπαμήτρου (9′ Αντωνίου), Μελισσού, Καββαθά, Ντούρκοβιτς, Μητροπούλου (89′ Τυροβολά), Γεωργακοπούλου, Χριστοφορίδη, Καραγιάννη, Σίερς (33′ Παντελάκη, 89′ Μαϊδιώτη)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected