Κατηγορίες
Basket

Ισοφάρισε το Περιστέρι και όλα θα κριθούν στο ΟΑΚΑ

Στο πέμπτο, και τελευταίο παιχνίδι της σειράς, θα κριθεί η ομάδα που θα προκριθεί στον τελικό της Basket League, από το ζευγάρι ΠαναθηναϊκόςΠεριστέρι.

Οι «κυανοκίτρινοι» επικράτησαν εκ νέου στην έδρα τους, με 76-71, ισοφάρισαν σε 2-2 και πλέον ο αγώνας στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη Τρίτη έχει χαρακτήρα τελικού πρόκρισης.

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, έχτισε διψήφιες διαφορές ενώ στο φινάλε που ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να ανατρέψει το σκορ, είχε καθαρό μυαλό και λύσεις ώστε να φτάσει στην επικράτηση. Ο Σιλβέν Φρανσίσκο βρέθηκε σε εξαιρετική βραδιά έχοντας 24 πόντους με 5/5 τρίποντα και 3/4 δίποντα, ενώ σημαντική δουλειά έκανε ο Μίρο Μπιλάν (14π., 8ριμπ.) κοντά στο καλάθι αλλά και ο Αλέκσα Ραντάνοφ με 15 πόντους.

Για τον Παναθηναϊκό που αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα επιθετικά στο πρώτο μέρος και τελείωσε το παιχνίδι με 5/23 τρίποντα, ο Μάριους Γκριγκόνις είχε 20 πόντους και 6 ασίστ και 5 ριμπάουντ, ο Αρτούρας Γκουντάιτις συμπλήρωσε 11 πόντους, ενώ οι Ματέους Πονίτκα και Ντέρικ Γουίλιαμς είχαν από 10 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 21-15, 41-28, 59-55, 76-71.

Τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected