Γ Εθνική / Τοπικά

Μικτές Ομάδες : Τη Δευτέρα στην Κατερίνη ο ημιτελικός του πρωταθλήματος Κ16, παρών και ο Καψάλης (vid)

Στην…πηγή έφτασαν φέτος οι Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Πέλλας και της ΕΠΣ Κοζάνης.

Την προσεχή Δευτέρα 29/5 και ώρα 18:00 στο Α ΔΑΚ Κατερίνης θα διεξαχθεί ο ημιτελικός της κατηγορίας U16 του πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων.

Οι “μπλε” του Σάκη Τσελεπή έκαναν την υπέρβαση φέτος, με ένα ρόστερ δυναμικό και εξαιρετικής ποιότητας, που βοήθησε σημαντικά ώστε να βρεθούν στα ημιτελικά του θεσμού. Παρών και ο νεαρός Ημαθιώτης, Μανώλης Καψάλης, γιος του προπονητή του Αστέρα Αλεξάνδρειας, Μπάμπη Καψάλη, ο οποίος είναι πρώτος σκόρερ της Μικτής Πέλλας με 12 γκολ.

Μάλιστα, έχει καταγράψει και ένα εξαιρετικής ομορφιάς τέρμα, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο :

Μετά την σπουδαία πρόκριση στην Καβάλα, η U16 της ΕΠΣ Πέλλας ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την ΕΠΣ Κοζάνης μια διόλου ευκαταφρόνητη ομάδα που έχει στο παλμαρέ της ένα πρωτάθλημα Ελλάδας και συγκεκριμένα η ομάδα U15

Οι ποδοσφαιριστές του Χάρη Βοριαζίδη και του Γιώργου Τσέπουρα βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, με καλή ψυχολογία και θέλουν να συνεχίσουν το εκπληκτικό και φέτος σερί τους με στόχο φυσικά να πάνε στον τελικό του θεσμού ως το επόμενο βήμα.

Στο άλλον ημιτελικό του θεσμού, την Κυριακή 28/5 και ώρα 16.00 θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Ρουφ η αναμέτρηση της ΕΠΣ Αργολίδας με την ΕΠΣ Ηρακλείου.

*φωτ. top-sport.gr, Aridaia365, με στοιχεία από Αθλητική Ανασκόπηση

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected