Κατηγορίες
Αθλήματα

Πρωταθλήτρια Ελλάδας η ΑΕΚ! (vid)

Επιστρέφει στο θρόνο της η ΑΕΚ! 

Ο “δικέφαλος”, με κορυφαίο τον Λέμος, επικράτησε με 27-22 του Ολυμπιακού, έκανε το 3-2 στους τελικούς του πρωταθλήματος και στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας στην Hanball Premier.

Με τη λήξη του αγώνα, ακολούθησε πανζουρλισμός στις κερκίδες, με τον κόσμο της ΑΕΚ να πανηγυρίζει τον δεύτερο τίτλο μέσα σε λίγες μέρες, μετά από αυτόν στο ποδόσφαιρο.

Οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι – χέρι στο σκορ μέχρι το πρώτο δεκαπεντάλεπτο. Από εκεί και μετά η ΑΕΚ άρχισε να χτίζει μια διαφορά εκμεταλλευόμενη τη δίλεπτη που δέχτηκε ο Μπάουερ. Η ΑΕΚ, στη συνέχεια, έσφιξε την άμυνα της με τον Μάτσκεβιτς να πραγματοποιεί κομβικές αποκρούσεις και να δίνει τη δυνατότητα στους συμπαίκτες του να δώσουν το προβάδισμα στην ομάδα τους.

Κάπως έτσι οι παίκτες του Αλβανού κατάφεραν να ξεφύγουν με έξι τέρματα (12-6) στο 23ο λεπτό. Ο Ολυμπιακός αντέδρασε και με επί μέρους 3-0 κατάφερε να μειώσει (12-9). Τα νεύρα κυριάρχησαν στα τελευταία λεπτά με τους ερυθρόλευκους να πετυχαίνουν γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 14-12.

Ο Ολυμπιακός μπήκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και με επί μέρους 4-1 μέσα σε πέντε λεπτά κατάφερε να περάσει μπροστά στο σκορ με 16-15. Η απάντηση της ΑΕΚ ήταν άμεση και με επί μέρους 5-0 κατάφερε να προσπεράσει με τέσσερα γκολ (20-10) στα μισά του δεύτερου 30 λεπτου.

Από εκεί και πέρα οι παίκτες της Ένωσης έλεγξαν την αναμέτρηση και κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη με το τελικό 27-22 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected