Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ξανά στη Γ Εθνική η “Μπάρτσα”! (vid)

Το… διάλειμμα τελείωσε! Ο Παμβουπρασιακός, μετά από ένα χρόνο στο τοπικό, επιστρέφει εκεί που είναι η φυσική του θέση, στη Γ΄ Εθνική.

Ο νταμπλούχος Ηλείας, παίζει την Κυριακή (11/6) στο «Γρηγόριος Καλάκος» για να αναδειχθεί πρώτος των πρώτων, σε ένα ματς φιέστα με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο. Η ομάδα της Βάρδας, αν και δέχθηκε την ισοφάριση με πέναλτι στο 85′, δεν ανησυχεί, καθώς η άνοδος έχει κλειδώσει και μαθηματικά.

Τι κι αν η ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου έμεινε με δέκα παίκτες, άντεξε στο δεύτερο μέρος και κράτησε τον βαθμό της ισοπαλίας. Μάλιστα, θα μπορούσε να πάρει και τους τρεις βαθμούς της νίκης, ωστόσο στα τελευταία λεπτά, η Εράνη Φιλιατρών πήρε τον πολύτιμο βαθμό, κερδίζοντας πέναλτι σε ανατροπή του Τσόπελα από τον Μικελάτο, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Πέππας.

Το φιλμ

Η ομάδα της Βάρδας, μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι. Σε ένα κατάμεστο γήπεδο Φιλιατρών, με πάνω από χίλιους θεατές της Εράνης, η οποία έδινε ένα πολύ κρίσιμο ματς, ο Παμβουπρασιακός πήρε το προβάδισμα, με μια προσπάθεια των παικτών του, οι οποίοι έκρυψαν τη μπάλα. Ωραίος συνδυασμός, ο οποίος κατέληξε στα πόδια του Μπίσα, ο οποίος από κοντά έβαλε την ομάδα της Βάρδας μπροστά στο σκορ.

Μετά το γκολ, η ομάδα της Βάρδας, η οποία ήταν γνωστό εξ’ αρχής ότι έπαιζε για δυο αποτελέσματα, έδωσε χώρο στους γηπεδούχους, με στόχο να βρει στο ανοιχτό γήπεδο τον χώρο να διπλασιάσει τα τέρματά της. Για δυο αποτελέσματα όμως έπαιζε και η Εράνη, η οποία την ίδια ώρα μάθαινε ότι ο Παλληξουριακός θα είχε ένα εύκολο απόγευμα κόντρα στον Λεβάντε. Μόνη αγωνία των Μεσσήνιων ήταν να μην ξεφύγει εκεί το σκορ πάνω από το 5-0, ενώ γνώριζαν ότι θα έπρεπε μεθοδικά να ψάξουν το γκολ της ισοφάρισης.

Η Εράνη με ήττα χανόταν, ενώ έστω με την ισοπαλία, είχε μια τελευταία ευκαιρία στο εντός έδρας παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στον Παλληξουριακό, με νίκη να πάρει στο νήμα την άνοδο για τη Γ΄ Εθνική. Η Εράνη πίεσε, χωρίς να πάρει μεγάλα ρίσκα και έφτασε πολύ κοντά στο γκολ στο 30΄με τον Κόλλια, ο οποίος είχε πλασέ από πολύ κοντά, στο δοκάρι.

Ο Παμβουπρασιακός, δεν έδειχνε να ανησυχεί, μέχρι το τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, οπότε και σε ένα φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, ο Μπίσα αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη. Με δέκα η ομάδα της Βάρδας για το υπόλοιπο μισό της αναμέτρησης. Παρά το γεγονός ότι ο Παμβουπρασιακός είχε παίκτη λιγότερο, δεν έδειξε να ανησυχεί ιδιαίτερα, εκτός από το τελευταίο δεκάλεπτο, όπου η πίεση της Εράνης αυξήθηκε, ενώ και η κούραση των δέκα του Ηλία Φωτόπουλου, δεν τους βοήθησε να ψάξουν κάτι περισσότερο επιθετικά.

Η Εράνη, κατάφερε τελικά να ισοφαρίσει στο 85΄με πέναλτι του Πέππα, πιέζοντας στο τελευταίο πεντάλεπτο ακόμα και για τη νίκη, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό. Το τελικός σφύριγμα, βρήκε την ομάδα της Βάρδας ισόπαλη, να πανηγυρίζει την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.

Συνθέσεις

Εράνη Φιλιατρών : Κουμπαρούλης, Μπινιώρης, Μιχαλόπουλος (87΄Νικολακόπουλος), Μπάρκας, Πέππας, Κόλλιας, Τσόπελας, Γκότσης, Γεωργιόπουλος (52΄λ.τ. Πλακάς), Βασιλόπουλος, Γκεβόρι

ΠΑΟ Βάρδας : Τσεκούρας, Λιόσης, Μηλαδόπουλος, Μαρκόπουλος, Πολίτης P., Πολίτης Γ., Λαθύρης (82΄Πλαστουργός), Μπίσα, Παρασκευόπουλος, Μικελάτος, Αντωνόπουλος (87΄Διονυσόπουλος)

ΑΓ Ν Ι Η ΓΥ ΓΚ +/- Β
1 Παναιγιάλειος 5 4 1 0 12 4 8 13
2 ΠΑΟ Βάρδας 5 3 2 0 10 4 6 11
3 Παλληξουριακός 5 3 1 1 7 4 3 10
4 Εράνη Φιλιατρών 5 2 1 2 11 6 5 7
5 Αμυκλιακός 5 2 0 3 4 8 -4 6
6 Λεωνίδιο 5 1 0 4 8 11 -3 3
7 ΑΟ Λεβάντε 6 0 1 5 6 21 -15 1

*με στοιχεία από το IliaNews

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected