Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μόνο με…κατακλυσμό θα χάσει την άνοδο ο ΠΟΑ!

Τα τυπικά απομένουν για την επιστροφή του Ατσαλένιου στη Γ Εθνική.

Το προσφυγικό σωματείο έφυγε αλώβητο” από το “Τάκης Χαραλαμπίδης” του Χαϊδαρίου και σε συνδυασμό με τη νίκη Ατρομήτου Πειραιά στον Ασπρόπυργο, ετοιμάζεται να πανηγυρίσει την άνοδο του στις εθνικές κατηγορίες.

Η μοναδική και εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση για να μείνει εκτός τριάδας ο ΠΟΑ είναι ο Ερμής Ζωνιανών να περάσει με το “διπλό” από τον Ασπρόπυργο και ο ίδιος να χάσει με τέσσερα και πλέον τέρματα στον Πειραιά αλλά και να ακολουθήσει ισοπαλία την τελευταία αγωνιστική στο ζευγάρι Ερμής Ζωνιανών – Χαϊδάρι.

Από την άλλη πλευρά, για το συγκρότημα του Γιάννη Χλωρού ακολουθεί το ρεπό της 6ης αγωνιστικής και επιθυμεί ήττα του Ερμή Ζωνιανών στην έδρα του Απόλλωνα Ποντίων για να κερδίσει το ένα εισιτήριο ανόδου.

Το σύνολο του Μηνά Πίτσου έφυγε με την γλυκιά ισοπαλία από την Αττική, σε ένα παιχνίδι που αμύνθηκε πολύ καλά, δίχως να αφήσει τους γηπεδούχους να δημιουργήσουν σημαντικές ευκαιρίες.

Ελάχιστες ήταν οι καλές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι είχαν μία πρωτοβουλία, χωρίς όμως να απειλήσουν ιδιαίτερα τον Ρουμπάκη που κράτησε άνετα το μηδέν. Από την μεριά του ο ΠΟΑ είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας και κατάφερε να δημιουργήσει την καλύτερη φάση του πρώτου μέρους, λίγο πριν το ημίχρονο. Έπειτα από σέντρα του Κερμενίδη ο Καϊμακαμούδης πήρε την κεφαλιά από πλεονεκτική θέση μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ στο 45’.

Η ομάδα του Μηνά Πίτσου μπήκε πιο δυνατά και στο δεύτερο 45λεπτο, χάνοντας σημαντική ευκαιρία στο 54’. Ο Αρμόα βρέθηκε απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα, άλλα ο τελευταίος έδιωξε σε κόρνερ. Από κει και πέρα το ματς έσβησε, με τους δύο αντιπάλους να συμβιβάζονται με την ιδέα της ισοπαλίας.

Συνθέσεις

Χαϊδάρι (Γιάννης Χλωρός) : Καλαματιανός, Τζανιδάκης (63′ Αντωνόπουλος), Καλογερόπουλος, Ζίζηλας, Μπιταξής, Τσιούλος, Γιαννακόπουλος, Κατσάρας (63′ Καμπεράι), Παληγεώργος, Αποστολόπουλος, Γκρέμπι (57′ Μακράς)

Ατσαλένιος (Μηνάς Πίτσος) : Ρουμπάκης Γ., Νάτος, Δαμιανάκης, Λουμπάκης, Ρουμπάκης Μ., Παπασπύρος (89′ Βοργιάς), Κεφαλούκος, Καϊμακαμούδης (78′ Γιακουμάκης), Κερμανίδης, Αρμόα (71′ Σφυρογιαννάκης), Ικεότσα

ΑΓ Ν Ι Η ΓΥ ΓΚ +/- Β
1 Ατσαλένιος 5 3 2 0 9 3 6 11
2 Χαϊδάρι 5 3 1 1 7 1 6 10
3 Ατρόμητος Πειραιά 4 3 1 0 5 0 5 10
4 Ερμής Ζωνιανών 4 2 1 1 4 1 3 7
5 Απολλων Ποντίων 4 1 0 3 5 8 -3 3
6 Γρανίτης 4 0 1 3 3 7 -4 1
7 ΕΠΣ Λασιθίου 5 0 0 5 0 15 -15 0

Επόμενη αγωνιστική (6η, 11/6)

Απόλλων Ποντίων – Ερμής Ζωνιανών
Ατρόμητος Πειραιά – Ατσαλένιος
Γρανίτης Αγίας Μαρίνας – ΕΠΣ Λασιθίου  3-0 α.α.
Ρεπό: Χαϊδάρι

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected