Κατηγορίες
Super League 2

Ο Διαγόρας χαρακτηρίζει αγώνα “ζωής και θανάτου” αυτόν με τη Βέροια

“Αγώνας ζωής και θανάτου”. Αυτός είναι ο τίτλος που επέλεξε η σελίδα του Διαγόρα Ρόδου στα social media για να προσδώσει τον χαρακτήρα της αναμέτρησης του Σαββάτου (10/6, 17.00) με αντίπαλο τη Βέροια.

Ας δούμε τι αναφέρει η δημοσίευση :

“Αγώνας ζωής και θανάτου!

Το Σάββατο στις 5 το απόγευμα, ο Διαγόρας δίνει το τελευταίο εντός έδρας ματς της χρονιάς, το οποίο παράλληλα είναι αγώνας ζωής και θανάτου για την Super League 2.

Ο γηραιός θέλει μόνο την νίκη, πριν πάει για φινάλε στη Λάρισα. Οι “κυανέρυθροι” υποδέχονται τη Βέροια και για να κατακτήσουν τη νίκη, είναι αποφασισμένοι να μπουν στον αγώνα, στην κυριολεξία…με το μαχαίρι στα δόντια.

Αυτό φαίνεται στις μέχρι τώρα προπονήσεις της ομάδας. Οι παίκτες του Άγγελου Διγκόζη, δείχνουν αποφασιστικότητα και πίστη για την κατάκτηση της νίκης.

Τα προβλήματα που συνίστανται στους σοβαρούς τραυματισμούς του Γκάτα αλλά και του Σταμένκοβιτς, κρατούν μακριά από τον αγώνα και τους δύο.

Οι υπόλοιποι παίκτες που μένουν στη διάθεση του Άγγελου Διγκόζη, θα παίξουν και για τους απόντες.

Από την πλευρά της η Διοίκηση της ΠΑΕ καλεί στο Δημοτικό Στάδιο το Σάββατο, όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο του νησιού, αφού είναι απαραίτητος ο δωδέκατος παίκτης στην εξέδρα. Η παρουσία του σε αυτό το ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΟΣ κρίνεται επιβεβλημένη. Δεν φτάνουν μόνο τα παιδιά της Θύρας 6. Αν ο Ροδίτης φίλαθλος θέλει να βλέπει και τη νέα περίοδο ποδόσφαιρο Super League 2, πρέπει να δώσει βροντερό παρόν.

Η ΠΑΕ Διαγόρας καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο του νησιού κοντά της.

Όπως σχετικά ανακοινώθηκε η γενική είσοδος τιμάται προς 10 Ευρώ.

Πρόκειται για ένα και μοναδικό… ΤΕΛΙΚΟ. Όλοι μαζί μπορούν να πάρουν τη νίκη και τους τρείς βαθμούς και να πανηγυρίσουν στο τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, που ελπίζεται πως θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, την μεγαλύτερη επιτυχία της χρονιάς.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected