Κατηγορίες
Super League 1

Στον τελικό του πρωταθλήματος U17 ο ΠΑΟΚ (photos)

Την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο της και να κατακτήσει και τη φετινή σεζόν το πρωτάθλημα θα έχει η Κ17 του ΠΑΟΚ που πήρε την πρόκριση στον τελικό της Κυριακής στις 17:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στο Βόλο εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Οι «ασπρόμαυροι» του Πέτρου Τσιαπακίδη ήταν ανώτεροι της ΑΕΚ επικρατώντας της Ένωσης με 0-1 με το γκολ του Καλαϊτσίδη στο 57′ να αποδεικνύεται καθοριστικό και να χαρίζει την πρόκριση στον Δικέφαλο του Βορρά!

Ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε στο πρώτο μέρος κάτι που αποτυπώθηκε και στις τελικές που καταγράφηκαν με τους ασπρόμαυρους να έχουν 10 έναντι μόνο 2 της ΑΕΚ, αλλά τον Δικέφαλο του Βορρά να μην φτάνει στο γκολ.

Στο 8′ η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του ΠΑΟΚ με τον Παπαγεωργίου με κάθετη πάσα να βρίσκει τον Χατσίδη αλλά το πλασέ του τελευταίου να περνάει άουτ.

Νέα ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ στο 22′ και με πάλι με κεφαλιά, αυτήν τη φορά του Αβράμπου, να περνάει άουτ.

Στο 26′ η ΑΕΚ έγινε επικίνδυνη με τον Παλαιολόγου να περνάει τον Τσιντόλη, να πλασάρει, αλλά τον Πανικίδη πάνω στη γραμμή να διώχνει σε κόρνερ.

Στο 37′ αναγκαστική αλλαγή για τον ΠΑΟΚ με τον γκολκίπερ Τσιντόλη να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και να περνάει εκτός αγωνιστικού χώρου, με τον Μπελερή να τον αντικαθιστά. Μία δυνατή στιγμή στο παιχνίδι καθώς ο Τσιντόλης αποχώρησε δακρυσμένος με συμπαίκτες και αντιπάλους να τον αγκαλιάζουν.

Στο 39′ τρομερή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Τρομερή έμπνευση του Τσομπάνη με φαλτσαριστό σουτ, «εκτοξεύτηκε» ο Αναργύρου της ΑΕΚ και έδιωξε σε κόρνερ.

Λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους ο Δικέφαλος του Βορρά είχε νέα ευκαιρία με τον Σνάουτσερ να σηκώνεται ολομόναχος, αλλά την κεφαλιά του να περνάει άουτ.

Ότι δεν κατάφερε στο πρώτο μέρος ο ΠΑΟΚ, το πέτυχε στο 57′. Εξαιρετική εκτέλεση κόρνερ του Τσομπάνη, ο Καλαϊτσίδης μόνος του στη μικρή περιοχή με κεφαλιά έκανε το 0-1 με τον σκόρερ να αφιερώνει το γκολ του στον Τσιντόλη.

Με δέκα παίκτες η ΑΕΚ στο 74′ με τον Μπούσιο να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα, καθώς ο διαιτητής θεώρησε ότι έκανε «θέατρο» για να κερδίσει πέναλτι.

Ο Δικέφαλος του Βορρά θα μπορούσε να «κλειδώσει» το παιχνίδι στο 90’+1′ σε τετ-α-τετ του Μύθου, με τον Αναργύρου όμως να λέει «όχι».

Ο ΠΑΟΚ διαχειρίστηκε έως το φινάλε το προβάδισμά του με την ΑΕΚ να μην μπορεί να απειλήσει τους «ασπρόμαυρους» που πήραν την πρόκριση για τον τελικό της Κυριακής.

δείτε φωτογραφίες στο talentabout.gr

Συνθέσεις

ΑΕΚ (Πέτρος Τασουνίδης) : Αναργύρου, Μπούσιος, Ψυρόπουλος, Τσαραμανίδης (88′ Παπαζήσης), Μαρκόπουλος, Σαρρής, Ντάνι (64′ Σέχου), Ελέζι (84′ Ζούλιας), Κολιμάτσης (88′ Ψυχογιός), Ράπτης (64′ Ανδριώτης), Παλαιολόγου

ΠΑΟΚ (Πέτρος Τσιαπακίδης) : Τσιντσόλης (38′ Μπελερής), Κούπενος, Πολυκράτης, Πανικίδης, Αβράμπος, Σνάουτσνερ, Τσομπάνης (78′ Μύθου), Καλαιτσίδης (78′ Κεσίδης), Χατσίδης, Παπαγεωργίου, Ντούνγκα (65′ Καραιωάννου)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected