Κατηγορίες
Διάφορα

Έγραψε ιστορία ξανά η Χλόη : Ανακάλυψε κάνναβη ανάμεσα σε… σεμεδάκια και butt plug (photo+vid)

Viral έχει γίνει η… τετράποδη αξιωματικός της Δίωξης Ναρκωτικών. Ένας πραγματικός χαμός με τη «Χλόη», ένα πανέμορφο και πανέξυπνο μαλινουά το οποίο πρωταγωνίστησε στην επιχείρηση ανεύρεσης ναρκωτικών.

Όπως αναφέρει το intronews.gr, η φωτογενέστατη σκυλίτσα, βρέθηκε την περασμένη Τρίτη στα Πατήσια στο σπίτι μίας 66χρονης, καθώς οι συνάδελφοί της είχαν πληροφορίες πως η εν λόγω γυναίκα έκανε διακίνηση ναρκωτικών κοντά σε σχολικά συγκροτήματα.

Η «Χλόη» μέσα σε ελάχιστα λεπτά της ώρας ανακάλυψε όλες τις πιθανές και απίθανες κρυψώνες όπου βρέθηκαν συσκευασίες κάνναβης, με τους αστυνομικούς να αποτυπώνουν τις επιτυχίες της σε βίντεο.

Βέβαια αυτό που δεν περίμενε ποτέ η «Χλόη», είναι πως το σκηνικό των αναζητήσεων στήθηκε σε ένα, θα έλεγε κανείς παραδοσιακό σπίτι, με τα σεμεδάκια του, με τα μπιμπελό του και τα λοιπά.

Ανάμεσα σε όλα τα υπόλοιπα όμως, εντοπίστηκε και ένα… butt plug, ένα sex toy που έχει καθ’ όλα ευνόητη χρησιμότητα. Υπήρχαν κάποιοι παρατηρητικοί που ξεψάχνισαν το βίντεο και εντόπισαν το sex toy, ενώ οι περισσότεροι είχαν επικεντρωθεί στη φωτογενή «Χλόη».

Απολαυστικά βεβαίως ήταν και τα σχόλια των χρηστών του Facebook, οι οποίοι το… γλέντησαν και με το παραπάνω…

«Χλόη»

Το… επίμαχο στιγμιότυπο
Σαφώς και ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει στο κρεβάτι του. Ωστόσο τα ναρκωτικά και πολύ περισσότερο η διακίνησή τους αποτελεί μία μάλλον κατακριτέα και καταδικαστέα πράξη. Σε αυτό συμφωνεί και η πανέξυπνη «Χλόη».

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις επιτυχίες της «Χλόης»
«Συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες (6-6-2023) στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 66χρονη αλλοδαπή για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και πλαστογραφία.

Έπειτα από διερεύνηση πληροφοριών της ανωτέρω υπηρεσίας, σχετικά με τη δράση της κατηγορούμενης στην διακίνηση κάνναβης στην περιοχή των Κάτω Πατησίων και συγκεκριμένα πέριξ σχολικών δομών, εντοπίστηκε η κατηγορούμενη και πιστοποιήθηκε η εγκληματική της δράση.

Ειδικότερα, έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, η 66χρονη κατελήφθη στην οικία της να κατέχει με σκοπό την πώληση -57- νάιλον συσκευασίες περιέχουσες ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -1.088- γραμμαρίων.

Χαμός με τη «Χλόη»

Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • -4- ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,
  • ηλεκτρονική μηχανή θερμικής σφράγισης νάιλον συσκευασιών,
  • -227- νάιλον συσκευασίες, κατάλληλες για την τυποποίηση των προς πώληση ναρκωτικών ουσιών,
  • το χρηματικό ποσό των -3.830- ευρώ και πλαστό χαρτονόμισμα των -50- ευρώ.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected