Super League 1 - Μεταγραφές

Ο Ατρόμητος κάνει δικό του τον “μπόμπερ” του Ηρακλή

Τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της Super League 2 ετοιμάζεται να κλείσει ο Ατρόμητος.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, πρόκειται για τον Ντένζελ Γιουμπιτάνα, ο οποίος απασχολεί εδώ και αρκετούς μήνες τους Περιστεριώτες, όπως και τις μισές ομάδες της Super League, οι οποίες επίσης θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ο 24χρονος Βελγοσουριναμέζος έχει κλέψει την παράσταση στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία με τη φανέλα του Ηρακλή. Πρόσφατα ψηφίστηκε από τους αρχηγούς και τους προπονητές των ομάδων, ως ο καλύτερος παίκτης της κατηγορίας.

Από τον Γενάρη του 2022 έχει πετύχει 23 γκολ, ενώ έχει και στο ενεργητικό του 7 ασίστ σε 39 συμμετοχές. Αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια ως δεύτερος επιθετικός, ως επιθετικός μέσος, αλλά και στα πλάγια της επίθεσης ως winger.

Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως και ο ίδιος έχει ξεχωρίσει τον Ατρόμητο ως προοπτική και ότι πλέον κινείται δυναμικά για την απόκτηση του, προσπαθώντας για την επίτευξη της συνεργασίας.

Ο Γιουμπιτάνα πραγματοποίησε τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες της Λιρς, έπειτα αγωνίστηκε στις Μέχελεν και Μπέβερεν στο Βέλγιο, πριν μετακομίσει στην Ολλανδία για τη Ρόντα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected