Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Επιστρέφει στην Ελλάδα για τον Αστέρα ο Νίκος Καλτσάς

Μετά από 4 χρόνια στην Κύπρο, ο Νίκος Καλτσάς επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης.

Ο 33χρονος (30/05/1990) επιθετικός με καταγωγή από τη Βέροια αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια στην Καρμιώτισσα, με την οποία κατέγραψε 32 συμμετοχές και έξι τέρματα, ενώ πριν έπαιξε με επιτυχία στην Ανόρθωση (80 συμμετοχές, 13 γκολ).

Στον Αστέρα θήτευσε ξανά και συγκεκριμένα την τριετία 2016-2019 (87 συμμετοχές, 14 γκολ), έπειτα από την παρουσία του σε Παναθηναϊκό (27-5) και Βέροια, με την οποία είχε 187 συμμετοχές και 88 γκολ.

Η ανακοίνωση :

“Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Νίκο Καλτσά. Ο Νίκος Καλτσάς γεννήθηκε στις 3 Μαΐου 1990 και αγωνίζεται ως επιθετικός. Με την ομάδα μας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2025. Ο Νίκος Καλτσάς αγωνίστηκε με τη φανέλα της ομάδας μας από το 2016 έως το 2019 και τον καλωσορίζουμε και πάλι στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

“Ευχαριστώ πολύ τους ιδιοκτήτες και τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Επιστρέφω σε μια ομάδα η οποία αποτελεί πολύ ξεχωριστό μέρος της επαγγελματικής μου καριέρας, για να τιμήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη φανέλα της. Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια, είναι σημαντικό όμως να είμαστε ενωμένοι, να γίνουμε μια οικογένεια, διότι έτσι αισθάνομαι κι έτσι έζησα εγώ τον ΑΣΤΕΡΑ και να αντιληφθούμε όλοι μας ότι η ομάδα είναι πάνω από όλους μας. Θα δουλέψουμε όσο καλύτερα μπορούμε για να δώσουμε όσο το δυνατό περισσότερες χαρές στους φιλάθλους του ΑΣΤΕΡΑ”.

loading...
error: Protected