Κατηγορίες
Παιδικό Ημαθίας

Πρωταθλήτρια Ημαθίας η U12 της Βέροιας! (photos)

Σε δύο δόσεις ολοκληρώθηκε ο τελικός του πρωταθλήματος U12 της ΕΠΣ Ημαθίας!

Ο αγώνας ανάμεσα στον ΝΠΣ Βέροια και την ΑΕΠ Βέροιας ξεκίνησε το Σάββατο (10/6) και μετά από 48 λεπτά, διακόπηκε λόγω έντονης βροχόπτωσης. Το σκορ ήταν στο 0-0 σε εκείνο το χρονικό σημείο.

Τα υπόλοιπα 12 λεπτά παίχτηκαν σήμερα στο γήπεδο της Ραχιάς, εκεί όπου το σκορ παρέμεινε και μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να οδηγηθούν στη διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων είχαν 18 εκτελέσεις, με την ομάδα του Νίκου Τσιλώνη να κατακτά τελικά το τρόπαιο, με σκορ 6-5.

Για τους νικητές, εύστοχα πέναλτι είχαν οι Τσαχουρίδης, Καντιμοίρης, Καμπαϊλής, Χολέβας, Ραφαηλίδης και Ιωαννίδης ενώ για το συγκρότημα του Αντώνη Καρολίδη, εύστοχοι ήταν οι Λαναρής, Κουρτσίδης, Σεφέρι, Πιστοφίδης και Ματζιαρίδης.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ακολούθησε η απονομή του Κυπέλλου του Πρωταθλητή στους μεγάλους νικητές, που το χάρηκαν με τη ψυχή τους.

Το φύλλο αγώνα :

ΝΠΣ Βέροια – ΑΕΠ Βέροιας  0-0, 6-5 πεν

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μουρατίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Λούρη και Καραμίχο.

Συνθέσεις

ΝΠΣ Βέροια (Νίκος Τσιλώνης) : Ιωαννίδης, Καντιμπίρης, Χολέβας, Γιάτσας, Τσιλώνης, Ζήκος (28′ Ραφαηλίδης), Τσαχουρίδης, Δελαντώνης, Καμπαϊλής. Στην αποστολή και οι Καρασαρίδης, Γραμματικόπουλος, Δάλλας, Σιδηρόπουλος

ΑΕΠ Βέροιας (Αντώνης Καρολίδης) : Θανόπουλος, Τσιμτσιρίδης, Ματζιαρίδης, Κατέρης (25′ Κουρτσίδης), Πιστοφίδης, Γαλάνης, Χοχλιούρος, Λαναρής, Σεφέρι. Στην αποστολή και οι Παναγιωτούλας, Μανωλόπουλος, Τσαπακίδης, Στεργιόπουλος Γ., Στεργιόπουλος Μ., Λαναράς, Χατζηπαυλίδης, Κωνσταντόπουλος

δείτε φωτογραφίες :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected