Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

H O’ Jogo γράφει ότι ο Σάμαρης κρεμάει τα παπούτσια του και γίνεται προπονητής!

Παρελθόν αποτελεί ο Ανδρέας Σάμαρης από τη Ρίο Άβε. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής με βάση δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας «O’ Jogo» θα «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια σε ηλικία 34 ετών.

Ο Σάμαρης θα συνεχίσει το ποδόσφαιρο εφόσον έρθει μια πρόταση που δεν μπορεί να αρνηθεί, αλλά ο ίδιος σκέφτεται το μέλλον του ως προπονητής.

«Η Ρίο Άβε προσπάθησε να πείσει τον Έλληνα να συνεχίσει, αλλά αυτός έχει ως προτεραιότητα την επιστροφή στο σπίτι. Προέχει η οικογένεια και οι… πάγκοι. Ο Σάμαρης πλέον μπορεί να έγραψε, στη Vila do Conde, το τελευταίο κεφάλαιο του ως παίκτης, παρόλο που είναι μόλις 34 ετών. Θα παίξει μόνο εάν έρθει μια πρόταση που δεν μπορεί να αρνηθεί, κυρίως επειδή βλέπει το μέλλον του ως προπονητής», αναφέρει το ρεπορτάζ της πορτογαλικής εφημερίδας και συνεχίζει:

«ζυγίστηκαν οικογενειακά θέματα, καθώς και ένας προβληματισμός για το μέλλον, καθώς ο Σάμαρης αισθάνεται μεγαλύτερη πρόκληση να προετοιμαστεί για το μέλλον του ως προπονητής παρά να συνεχίσει να παίζει χωρίς να νιώθει το ίδιο κίνητρο. Μόνο μια εξωπραγματική πρόταση θα μπορούσε να κάνει τον Έλληνα να παρατείνει την καριέρα του για άλλη μια σεζόν. Αυτό την στιγμή που υπάρχουν ακόμη και οπαδοί της Μπενφίκα που ζητούν την επιστροφή του στον σύλλογο».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected