Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Οι αντίπαλοι ΠΑΟΚ και Άρη στον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League

Πραγματοποιήθηκε πριν λίγα λεπτά στα γραφεία της UEFA, η κλήρωση του 2ου προκριματικού γύρου του Conference League.

Εκ πρώτης όψεως, φαίνεται πως το έργο ΠΑΟΚ και Άρη θα είναι εύκολο, με τον Δικέφαλο του Βορρά να κληρώνεται κόντρα στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, την ώρα που οι «κίτρινοι» θα περιμένουν τον νικητή του ζευγαριού Αραράτ (Αρμενία) – Εγνατία (Αλβανία) για να δουν τον αντίπαλο τους.

Τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Άρης γνώριζαν από την αρχή πως είναι τα φαβορί στην προκριματική αυτή φάση του Europa Conference League και αυτό που απομένει είναι το αποδείξουν και στον αγωνιστικό χώρο. Ο Δικέφαλος του Βορρά έχοντας το περσινό μάθημα με την Λέφσκι θα αντιμετωπίσει την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ με στόχο να μην την πατήσει, την ώρα που ο Άρης θα πρέπει να επιβεβαιώσει τον ρόλο του φαβορί κόντρα στον νικητή του ζευγαριού Αραράτ (Αρμενία) – Εγνατία (Αλβανία).

Η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ τερμάτισε στην 7η θέση του πρωταθλήματός της, ενώ είναι και η Κυπελλούχος Ισραήλ. με ρεκόρ 9-4-13. Το πρώτο ματς είναι προγραμματισμένο στην Τούμπα στις 27 Ιουλίου και η ρεβάνς στο Ισραήλ στις 3 Αυγούστου.

Τα ματς Αραράτ-Εγνατία θα διεξαχθούν 13 και 20 Ιουλίου και στη συνέχεια ο Άρης θα αντιμετωπίσει μία από τις δύο στις 27 Ιουλίου και στις 3 Αυγούστου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected