Κατηγορίες
Αθλήματα

Έρχεται το 2ο Organ Donation Run

Ο Δήμος Αιγάλεω και η Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών & Μεταμοσχεύσεων (Α.Ο.Ν.Μ.) συνδιοργανώνουν την Κυριακή 2/7/2023 και ώρα 08:30 στο Άλσος Αιγάλεω, το 2ο Organ Donation Run (αγώνας 10 χιλιομέτρων).

Ο αγώνας θα έχει εκκίνηση και τερματισμό μέσα στο στάδιο ΕΥΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ. Η κεντρική του είσοδος είναι από την οδό Σουλίου, αλλά μπορείτε να έρθετε και μέσα από το άλσος του μπαρουτάδικου.

Σημαντικό να γνωρίζετε είναι, ότι περιμετρικά του μπαρουτάδικου όπου θα εξελιχθεί ο αγώνας των 10 χλμ, θα είναι από νωρίς κλειστός από την αστυνομία. Όσοι έρθετε με αυτοκίνητο, καλό είναι να το παρκάρετε λίγο πιο απομακρυσμένα. όσοι έρθετε με το μετρό, οι στάσεις ΑΙΓΑΛΕΩ & ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ έχουν απόσταση από το στάδιο, περίπου 800 μέτρα.

Η ώρα προσέλευσης των δρομέων θα πρέπει να είναι στις 07:00 – 07:15 το αργότερο, ώστε να έχετε χρόνο στην διάθεση σας να αφήσετε τα προσωπικά σας αντικείμενα στην φύλαξη, να παραλάβετε όσοι δεν θα το έχετε ήδη κάνει, την συμμετοχή σας και να κάνετε το ζέσταμα σας.

Η παραλαβή των BIΒ συμμετοχής σας θα γίνεται στο στάδιο ΕΥΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, από την Παρασκευή εώς και την ημέρα του αγώνα. Πιο αναλυτικά οι ώρες ανά ημέρα:

Παρασκευή : 16:00 – 21:00 μ.μ
Σάββατο : 11:00 – 15:00

Καλό θα είναι να έχετε παραλάβει τις συμμετοχές σας τις προηγούμενες ημέρες. Η εκκίνηση θα δοθεί χωρίς καθυστερήσεις.

Ο αγώνας θα έχει εκκίνηση και τερματισμό μέσα από το στάδιο και θα έχει διάφορες εναλλαγές τερέν. Ταρτάν, χώμα, άσφαλτο. Σας επισυνάπτουμε και την διαδρομή. Ξεκινάμε από το στάδιο για 120 μέτρα και έπειτα βγαίνουμε από την ράμπα του σταδίου στην οδό Πλαπούτα για 150 μέτρα περίπου. Στρίβουμε δεξιά στην οδό Δαρδανελίων και στα 300-350 μέτρα εισερχόμαστε στο άλσος του μπαρουτάδικου, από την πύλη του ΟΑΕΔ. Μέσα στο άλσος θα υπάρχει σηματοδότηση της διαδρομής καθώς και δείκτες σε καίρια σημεία. Στα 2 χιλιόμετρα που γράψει το ρολόι σας, θα έχετε βγεί από την πύλη της πλευράς που βρίσκεται το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, κάνοντας αριστερά στην Αγίου Σπυρίδωνος. Κάνουμε μιάμιση περίπου στροφή περιμετρικά του μπαρουτάδικου η οποία είναι 6 χλμ και ενώ βρισκόμαστε στην οδό Σουλίου στο 8ο χλμ, εισερχόμαστε από την πύλη μέσα στο άλσος κατευθυνόμενοι αριστερά. Βγαίνουμε από την πύλη του ΟΑΕΔ στην Δαρδανελίων και κατευθυνόμαστε για την είσοδο του σταδίου, όπου θα κινηθούμε δεξιά για τα τελευταία 200 μέτρα. Σε όλη την διαδρομή από την εκκίνηση θα υπάρχει εθελοντής με μηχανή που θα οδηγεί τους πρώτους της κούρσας.

Σταθμοί υδροδοσίας θα υπάρχουν στα : 2.100 , 3.600 , 5.500 , 7.000 και τέλος στον τερματισμό.

Οι δρόμοι που θα εξελιχθεί ο αγώνας θα είναι κλειστοί από την αστυνομία και τους εθελοντές μας για 2 ώρες. Όσοι δρομείς δεν έχουν τερματίσει μέσα σε αυτό το διάστημα, καλό είναι να συνεχίσουν στα μεγάλα πεζοδρόμια και στον ποδηλατόδρομο.

Ο αγώνας θα έχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση την οποία επιμελείται η ομάδα του Νίκου Πολιά και αμέσως μετά τον τερματισμό σας, θα λάβετε sms με τον τελικό σας χρόνο. Η Μαριάννα και ο Γιάννης από το Foto-Trexoume θα αποθανατίσουν τις στιγμές σας. Η ομάδα κρουστών του Δημήτρη Τσάρνου θα σας δίνουν τον ρυθμό και τo drone και οι κάμερες του Δημήτρη Παππά θα μας χαρίσουν ευχάριστες εικόνες και αναμνήσεις.

Κοντά μας θα βρίσκεται ο σύλλογος Όραμα Ελπίδα, ενημερώνοντας και παίρνοντας δείγματα από όσους το επιθυμούν.

Με την ευχή να είναι αυτοί οι μοναδικοί αγώνες που δίνουμε για την Ζωή, ανυπομονούμε να σας δούμε από κοντά και να συντρέξουμε για την Δωρεά Οργάνων.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected