Κατηγορίες
Αθλήματα

Σερβία: Πέρασε στα προημιτελικά η Λάκη

Τη δεύτερη διαδοχική της νίκη στο ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων της Σερβίας πήρε η Μιχαέλα Λάκη, το οποίο διεξάγεται το χρονικό διάστημα 19-25/6, παίρνοντας έτσι την πρόκριση για την τελική 8αδα.

Όπως αναφέρει το tennis24, η 18χρονη Ελληνίδα τενίστρια επιβλήθηκε της 25χρονης Αμερικανίδας, αλλά και No732 του κόσμου, Κατερίνα Στιούαρτ, με 6-3, 7-5, μέσα σε μία ώρα και 48 λεπτά αγώνα, και θα διεκδικήσει αύριο την είσοδό της στα ημιτελικά.

Παράλληλα, η Λάκη αγωνίζεται και στα διπλά του τουρνουά, έχοντας για παρτενέρ της την 21χρονη Σουηδέζα, Μάχα Ραντένκοβιτς, και βρίσκονται στην προημιτελική φάση, έπειτα από τη νικηφόρα πρεμιέρα τους στον 1ο γύρο.

Σήμερα το απόγευμα (18:00 GR) θα αντιμετωπίσουν τις No2 του ταμπλό, Άνα Καντιότο (Βραζιλία) και Αναστασία Ιαμάτσκινε (Καναδάς), με στόχο να βρεθεί και εκεί στα ημιτελικά.

Εκτός από την Λάκη όμως, και η Ελένη Χριστοφή αγωνίζεται στην ίδια διοργάνωση, έχοντας κερδίσει και αυτή στην πρεμιέρα της, τόσο στα μονά, όσο και στα διπλά. Σήμερα, η 24χρονη Ελληνίδα θα αντιμετωπίσει την Αντγιέλα Λαζάρεβιτς, θέλοντας να περάσει στις “8”.

Όσον αφορά τα διπλά, η Χριστοφή συνεργάζεται με την 20χρονη τενίστρια από τη Σερβία, Νατάλιγια Σένιτς, και θα παίξουν κόντρα στις Ελένα Μίτσιτς (Αυστραλία) και Άνια Στάνκοβιτς (Σερβία), για μία θέση στην καλύτερη 4αδα του ταμπλό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected