Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

MVP στη Σύρο ο μικρός ήρωας της ζωής και του ποδοσφαίρου! (photos+vid)

Σαν ”MVP της ζωής και του Ποδοσφαίρου” τιμήθηκε στην απονομή του Final-4 Κ14 της ΕΠΣ Κυκλάδων ο 13χρονος Γιάννης Παπαστεφανάκης που έκανε ένα ολόκληρο γήπεδο να κλάψει από συγκίνηση, φανερώνοντας το τεράστιο μεγαλείο ψυχής που διαθέτει.

Μαθήματα ζωής, από έναν μικρό ήρωα που παραμερίζει το πρόβλημα αναπηρίας και μέσα από τα σπινθηροβόλα μάτια του και από τα λόγια καρδιάς που λέει, μεταλαμπαδεύει σε όλους την ελπίδα, την αγνότητα και την αγάπη.

Ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ που είχε συγκινήσει χιλιάδες φιλάθλων στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ήταν επίσημος προσκεκλημένος του προέδρου της ΕΠΣ Κυκλάδων Ειρηναίου Φρέρη. Ο ισχυρός άνδρας της ΕΠΣΚ αφιέρωσε πολύ χρόνο για να οργανώσει μία όμορφη εκδήλωση, ενώνοντας την οικογένεια Παπαστεφανάκη στο νησί της Σύρου και επιφύλαξε μία έκπληξη στον μικρό Γιάννη, που είχε εκφράσει μεγάλη επιθυμία να δει μετά απο καιρό τον παππού και τη γιαγιά του που όπως έλεγε του είχαν λείψει πάρα πολύ.

Ξαφνικά, την ώρα των απονομών του τελικού και ενώ ο ίδιος εκφωνούσε δέχτηκε την απέραντη αγκαλιά τους, «λυγίζοντας» όλους όσους παρακολουθούσαν τη στιγμή.

«Όλοι είμαστε νικητές… στηρίξατε τις ομάδες των νησιών σας και περάσατε καλά» είπε ο μικρός Γιάννης, μεταξύ άλλων, φανερώνοντας σε όλους ποια είναι η ουσία του αναπτυξιακού ποδοσφαίρου, έχοντας δίπλα του ακόμα έναν σπουδαίο άνθρωπο, τον Συριανό πρωταθλητή ποδηλασίας ΑΜΕΑ, Νίκο Ρούσσο.

“Για εμάς, ο μικρός Γιάννης δεν ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στον τελικό της Κ14 της ΕΠΣ Κυκλάδων στην Ερμούπολη της Σύρου. Εμείς ήμασταν τα τιμώμενα πρόσωπα, στη δική του εκδήλωση, αφού αποχωρήσαμε από το γήπεδο με τις ψυχές μας γεμάτες”, σχολίαζαν οι άνθρωποι της νησιωτικής Ποδοσφαιρικής Ένωσης μετά το τέλος της εκδήλωσης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected