Γ Εθνική / Τοπικά - Συνεργάτες

Sportsup.gr : Το φινάλε της σεζόν με τις 220 ζωντανές μεταδόσεις και το “ευχαριστώ” στους αγαπημένους συνεργάτες!

Με την τελευταία αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στη Super League 2, έπεσε η αυλαία όλων των διοργανώσεων σε όλο το φάσμα του ελληνικού αθλητισμού.

Για το sportsup.gr ήταν η 11η χρονιά λειτουργίας του αλλά και μια ακόμη σεζόν που προσπάθησε με όσα μέσα διαθέτει (παρά το γεγονός πως αποτελεί μια ιστοσελίδα της περιφέρειας) να καλύψει τις ανάγκες των αναγνωστών και να δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους να ενημερωθούν για τις ερασιτεχνικές -και όχι μόνο- ομάδες.

Ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ (με αποτελέσματα και ρεπορτάζ σε όλες τις κατηγορίες), τένις, στίβος ήταν στο επίκεντρο της ιστοσελίδας, που μέσω του εύκολου μενού, παρείχε όλες τις πληροφορίες για τους αναγνώστες.

Την ίδια ώρα, για 7η χρονιά, η Γ Εθνική Ερασιτεχνική, η κατηγορία δηλαδή με τις περισσότερες ομάδες όλων των εθνικών πρωταθλημάτων σε όλα τα αθλήματα της χώρας μας, καλύφθηκε ζωντανά, με τις μεταδόσεις να “σπάνε” το ένα ρεκόρ μετά το άλλο σε επισκεψιμότητα και απήχηση.

Είναι χαρακτηριστικό πως η σελίδα μας έχει αυξήσει τη δυναμική της κατά 60% μέσα σε δύο χρόνια και ειδικά φέτος, οι ροές φανερώνουν ένα ακόμη πιο πλατύ αναγνωστικό κοινό, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Αυτό ωστόσο που μας “σόκαρε” (ευχάριστα πάντα) ήταν ότι το ρεκόρ σε επισκεψιμότητα καταγράφηκε στα μπαράζ ανόδου από τα τοπικά πρωταθλήματα στη Γ Εθνική, όταν 40.000 μοναδικοί χρήστες επισκέφτηκαν 60.000 φορές το LIVESCORE μέσα σε διάστημα δύο ωρών!

Η σεζόν έκλεισε φέτος με τις περισσότερες LIVE μεταδόσεις από ποτέ, καθώς 220 ήταν οι αγωνιστικές συνολικά (σε Super League 2, Γ Εθνική, μπαράζ και ΕΠΣ Ημαθίας) που καλύφθηκαν ζωντανά, όμως όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να συμβούν χωρίς τη συμβολή και στήριξη των συνεργατών.

Και εδώ θα θέλαμε να αναφερθούμε ονομαστικά στον καθένα (με την ελπίδα πως δεν αμελήσαμε κάποιον), όχι μόνο γιατί το οφείλουμε αλλά και γιατί ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως, μας αντιμετωπίζουν ισότιμα, δεν μας βλέπουν ανταγωνιστικά και τους ευχαριστούμε θερμά γι αυτό!

(η σειρά είναι γεωγραφική)

Κώστας Καραγιάννης (thrakisports.gr)
Γιώργος Σκουταρίδης (LEGA TV)
Σπύρος Πελέχρας (Ώρα για Σπορ Δράμας)
Δημήτρης Μπουτζέκης (dramasport.gr)
Κυριάκος Καγιάς (Νέστος Χρυσούπολης)
Γιώργος Μπίνος (Aridaia365)
Νίκος Παναγιωτόπουλος (katerinisport.gr)
Δημήτρης Δερμίσης (Αθλητικό Πιερίας)
Θεόφιλος Ηλιάδης (e-ptolemeos.gr)
Χρήστος Τσαρτσιανίδης (top-sport.gr)
Παύλος Καλεμκερίδης (Αθλητική Ανασκόπηση)
Ανδρέας Νικούλης (Ράδιο Ελασσόνα)
Χρήστος Γκατζούλης (athleticlarissa.gr)
Γρηγόρης Καράμπουλας (goal-trikala.gr)
Βαγγέλης Κοντοχρήστος (trikalascore.gr)
Ηλίας Σχορτσιανίτης (Ματιές στο Γυναικείο Ποδόσφαιρο)
Δημήτρης Βελάνης (ΕΠΣ Θεσσαλίας)
Κωνσταντίνος Κολιός (sportime24.gr)
Ματούλα Ανδριώτη (Αθλολογίες)
Γιώργος Καλίτσας, Μανώλης Βέττας (dinataathlitika.gr)
Δημήτρης Κολλημένος (evrytaniasport.gr)
Απόστολος Νικολόπουλος (patragoal.gr)
Νάσος Σκούρας (iliaoikonomia.gr)
Μπάμπης Παπακωνσταντίνου (sport365.gr)
Γιώργος Δρούγας (Στο Ρυθμό των Σπορ)
Ανδρέας Τσαρούχας (isports.gr)
Κοσμάς Γεωργίου (sport-ermionida.gr)
Κώστας Μεταξάκης (grandsport.gr)
Γιώργος Πίτσης (giafkasports.gr)
Κωνσταντίνος Σουφλιάς (athlitikometopo.gr)

Και τους Στρατή Τσιντώτα (Αιολικός), Βασίλη Μπατιάνη (Κοζάνη), Απόστολο Σημαιάκη (Χαλκιδική), Γιάννη (Κατερίνη), Βαγγέλη Μυλώβα και Ρούλα Παπουτσή (Κέρκυρα), Χρήστο Σακελλάρη και Βασίλη Σερμπίνη (Ζάκυνθος), Κώστα Κωτίδη (Αετός Βαρβάρας), Γιώργο Γολιτόπουλο (Αστέρα Καρδίτσας), Γιώργο Μπάστα (Παναιγιάλειος), Νίκο Σπανό (Αετός Λουτρών) αλλά και τους διαχειριστές των σελίδων σε Παλληξουριακό, ΠΑΣ Κόρινθος, Ατρόμητο Πειραιά, Ηλυσιακό και Αστέρα Βάρης για την πολύτιμη βοήθεια τους!

Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ τέλος στον Γιώργο Φραδελάκη από το sdna.gr, αρωγός στην προσπάθεια και φέτος, ένας συνεργάτης που αγαπάει αυτό που κάνει και στηρίζει την προσπάθεια μας!

Να έχετε όλοι έναν ξεκούραστο και δημιουργικό καλοκαίρι, να έχετε την υγεία σας, ραντεβού τον Αύγουστο με την έναρξη του Κυπέλλου Ελλάδας!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected