Κατηγορίες
Αθλήματα

Το sportsup.gr στο “Beach in…Naoussa?” (photos+vid)

Η Νάουσα παίρνει ξανά άριστα! Η πόλη της Ημαθίας γίνεται ξανά το επίκεντρο του αθλητισμού, αυτή τη φορά για το εντυπωσιακό άθλημα του Beach Handball.

Έπειτα από πυρετώδεις προετοιμασίες και οργάνωση μηνών, έφτασε η ώρα η Ηρωική Πόλη Νάουσας να φιλοξενήσει την πρώτη επίσημη διοργάνωση beach handball στην ιστορία της!

Ομάδες από όλη την επικράτεια βρίσκονται στην πόλη το τριήμερο 30 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου, όπου και λαμβάνουν μέρος στο 1ο τουρνουά “Beach in…Naoussa?”.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνει ο Ζαφειράκης με τον Δήμο της Ηρωικής Πόλης Νάουσας και το αναψυκτήριο “Alsos”, ενώ το τουρνουά εντάχθηκε και στο επίσημο πρόγραμμα της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος που στηρίζει και υλικά την διοργάνωση.

Κάτω από τη σκιά των αιωνόβιων πλατανιών και δίπλα από τη δροσιά της Αράπιτσας, στο χώρο του αναψυκτήριου έχει στηθεί ένα γήπεδο από άμμο (που φιλοξένησε και την διοργάνωση beach volley του Ζαφειράκη, τις προηγούμενες μέρες), όπου ομάδες ανά την επικράτεια, θα δώσουν τη μάχη του τίτλου.

Το sportsup.gr βρέθηκε σήμερα στο πανέμορφο άλσος της Νάουσας και κατέγραψε στιγμές από τις μεσημεριανές αναμετρήσεις και συγκεκριμένα των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης με τον Ωρίωνα Χανίων (με τους Κρητικούς αγωνίστηκε ο Στιβ Παπαδόπουλος) και της Άνοιξης Διόνυσου και της ΑΕΣΧ Πυλαίας, της παίκτρια του ΠΑΟΚ πλέον, Έλενας Κερλίδη.

δείτε φωτογραφίες και βίντεο :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected