Διάφορα

Πάει και ο 12ος μάρτυρας του Noor1 : «Ίσως είναι η τελευταία φορά που με βλέπετε» (vid)

Νεκρός ένας ακόμη μάρτυρας, ο 12ος στη σειρά, στην υπόθεση του πλοίου Noor 1, που μετέφερε 2.1 τόνους ηρωίνης.

Όπως αναφέρει το dikografies.blogspot, ο Γιώργος Αντωνάτος, ο μεσεγγυούχος, φύλακας του ναρκόπλοιου στον κόλπο της Ελευσίνας, άφησε την τελευταία του πνοή την περασμένη εβδομάδα από παθολογικά αίτια.

Οι καταγγελίες του, όπως και του μάρτυρα Βασίλη Γεωργιάδη που είχε βρεθεί νεκρός εννέα μήνες μετά την ένορκη κατάθεση που έδωσε στο Ντουμπάι, είχαν προκαλέσει την παρέμβαση της τέως προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά Ειρήνης Μαραγκάκη, η οποία διαβίβασε το Νοέμβριο του 2021 στον Ανακριτή Διαφθοράς Πειραιά Ελευθέριο Καλτάκη σχετικά ρεπορτάζ, προκειμένου να διερευνηθούν στο πλαίσιο της συμπληρωματικής ανάκρισης στην υπόθεση του «Noor 1».

Ο Γιώργος Αντωνάτος ο οποίος έχει οριστεί φύλακας του ναρκόπλοιου, είχε βρει και παραδώσει στις αρχές το δορυφορικό τηλέφωνο και σημειώσεις του πλοιάρχου του Noor1.

Είχε μιλήσει στην εκπομπή “Δίκη στο Open” και είχε εκφράσει φόβους ακόμη και για τη ζωή του, μετά και την αποκάλυψη του μυστηριώδους θανάτου του 10ου κατά σειρά νεκρού μάρτυρα στην υπόθεση του Noor 1, Βασίλη Γεωργιάδη.

Το θάνατο του Βασίλη Γεωργιάδη στο διαμέρισμα του, στο Ντουμπάι, είχαν αποκαλύψει οι “Δικογραφίες” ΕΔΩ

Ο Γιώργος Αντωνάτος είχε μιλήσει στη “Δίκη στο Οpen” και είχε καταγγείλει πως κάποια από τα στοιχεία που προσκόμισε, έχουν «κάνει φτερά», ενώ είχε προφητεύσει και το θάνατο του, λέγοντας: «Ίσως είναι η τελευταία φορά που με βλέπετε»!

Δείτε την εκπομπή:

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected