Super League 1 - Μεταγραφές

Ο Άρης ανακοίνωσε τον Jean Jules

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Jean Jules Sepp Mvondo, όπως είναι το πλήρες όνομά του, για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Ζαν Ζουλς γεννήθηκε στις 23 Απριλίου του 1998 στη Γιαουντέ, την πρωτεύουσα του Καμερούν.

Η Rayo Vallecano ήταν εκείνη που τον έφερε στην Ευρώπη σε ηλικία 17 ετών, ώστε να ενταχθεί αρχικά στην ομάδα U19 και αργότερα στη δεύτερη ομάδα.

Το καλοκαίρι του 2018 ο 25χρονος Καμερουνέζος μέσος εντάχθηκε στο δυναμικό της Albacete. Για μια τριετία (2018-2021) ο Jean Jules, εκτός από την Albacete, αγωνίστηκε επίσης ως δανεικός στην UCAM Murcia και στην Rayo Majadahonda, συμπληρώνοντας 64 συμμετοχές συνολικά στη δεύτερη και στην τρίτη κατηγορία της χώρας της Ιβηρικής χερσονήσου.

Αφού συνέλεξε σημαντικές εμπειρίες από το ισπανικό ποδόσφαιρο, τον Σεπτέμβριο του 2021 ο Καμερουνέζος παραχωρήθηκε ως δανεικός στην πολωνική Gornik Zabrze.

Την πρώτη του χρονιά στην Πολωνία άφησε θετικές εντυπώσεις και η Gornik τον ενέταξε στο δυναμικό της ως ελεύθερο το περασμένο καλοκαίρι.

Αυτές οι δύο σεζόν ήταν οι πιο «γεμάτες» για τον Jean Jules, ο οποίος κατέγραψε συνολικά 43 συμμετοχές στο πολωνικό πρωτάθλημα και άλλες επτά στο Κύπελλο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected