Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Συνεχίζει τις σπουδαίες κινήσεις ο Άρης Πετρούπολης!

Μετά τους Λουάν Σκεντεράι, Μιχάλη Παπανικόλα και Ηλία Τσιλιγκίρη, ο φιλόδοξος Άρης Πετρούπολης προχωρά σε μια ακόμη σπουδαία μεταγραφή και συγκεκριμένα αυτή του Γιώργου Σικαλιά.

Η ανακοίνωση :

“Το διοικητικό συμβούλιο του Άρη Πετρούπολης ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Σικαλιά.

Το νέο απόκτημα της ομάδας μας γεννήθηκε στις 25/03/1986 στην Αθήνα, έχει ύψος 1,93.και αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα.

Οι παραστάσεις του από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα αποδεικνύουν πως πρόκειται για έναν σπουδαίο πορτιέρο που έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο και έχει τεράστια εμπειρία.
Αυτό παράλληλα δείχνει την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται φέτος από την πλευρά της διοίκησης, όσον αφορά τη στελέχωση του ρόστερ από ικανούς ποδοσφαιριστές που θα ανεβάσουν το αγωνιστικό πρεστίζ της ομάδας.

Ο Γιώργος Σικαλιάς έκανε τα πρώτα του βήματα στον Παναθηναϊκό όπου υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο πριν μετακομίσει στο Κορωπί, όπου σε επίπεδο Γ’ Εθνικής (επαγγελματική) κατέγραψε 18 συμμετοχές. Ακολουθήσε το πρωτάθλημα της Superleague 2 για λογαριασμό του Εθνικού όπου τη σεζόν 2007 και 2008 έπαιξε 8 φορές. Την επόμενη σεζόν κατέκτησε την άνοδο στην ίδια κατηγορία υπερασπιζόμενος την εστία του ΠΑΣ Γιάννινα αγωνιζόμενος σε 22 ματς με τη φανέλα του Άγιαξ της Ηπείρου. Στην Superleague 1 της επόμενης περιόδου αγωνίστηκε σε 8 ματς, για να μετακομίσει τη σεζόν 2011-2012 στην Κομοτηνή για λογαριασμό του Πανθραικού και την περίοδο 2012-2013 στον Ηρακλή Ψαχνών όπου αγωνίστηκε σε 35 παιχνίδια.

Ακολούθησε η ιστορική Λάρισα όπου είχε πρωταγωνιστικό ρόλο (25 ματς). Το 2014-2015 τα Χανιά ‘κέρδισαν’ την υπογραφή του, συμμετέχοντας στην SL2 (20 συμμετοχές).

Μεταξύ άλλων αγωνίστηκε σε Δόξα Δράμας, Τρίκαλα, ΑΕ Καραϊσκάκης, Εθνικό Πειραιά, Διαγόρα Ρόδου, Πλατανιά για να φτάσουμε στο 2019 έως σήμερα όπου αποτέλεσε τον βασικό τερματοφύλακα της ΠΑΕ Αιγάλεω και αρχηγό της ομάδας.

Σε επιπεδο Superleague 2 μετράει 142 συμμετοχές ενώ 156 φορές έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και 25 φορές στο Κύπελλο Ελλάδας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected