Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ίντερ Μαϊάμι : Ανακοινώθηκε με εκπληκτικό βίντεο ο Μέσι!

Η Ίντερ Μαϊάμι ανακοίνωσε σήμερα με ένα εντυπωσιακό βίντεο, την υπογραφή του επτά φορές νικητή της Χρυσής Μπάλας και Πρωταθλητή Παγκοσμίου Κυπέλλου, Λιονέλ Μέσι!

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ, ο οποίος θα καταλαμβάνει θέση για καθορισμένο παίκτη, αναμένεται να ενταχθεί στην ομάδα τις επόμενες ημέρες και το συμβόλαιό του θα έχει διάρκεια μέχρι τη σεζόν 2025 Major League Soccer (MLS).

«Είναι τιμή μου να καλωσορίσω τον Λίο Μέσι και την οικογένειά του στο νέο τους σπίτι», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Inter Miami CF, Χόρχε Μας. «Το 2018 υποσχεθήκαμε να φτιάξουμε έναν φιλόδοξο σύλλογο που θα προσέλκυε τους παίκτες της ελίτ του κόσμου. Ένας σύλλογος που θα μεταμορφώσει την παγκόσμια άποψη του ποδοσφαίρου στις Ηνωμένες Πολιτείες και θα διασφάλιζε ότι οπουδήποτε συζητείται το ποδόσφαιρο, η Ίντερ Μαϊάμι σας θα είναι μέρος της συζήτησης. Ένα ειλικρινές ευχαριστώ στους οπαδούς μας που δεν έπαψαν ποτέ να πιστεύουν. Μαζί θα συνεχίσουμε να κάνουμε τα όνειρα πραγματικότητα».

Ο Μέσι θα είναι αρχικά διαθέσιμος για επιλογή για την Ίντερ Μαϊάμι όταν θα αντιμετωπίσει την ομάδα της LIGA MX, την Κρουζ Αζούλ στον εναρκτήριο αγώνα της 21ης ​​Ιουλίου του Leagues Cup, ενός νέου τουρνουά ποδοσφαίρου Βόρειας Αμερικής στο οποίο το MLS και το LIGA MX θα σταματήσουν τις αντίστοιχες σεζόν στο πρωτάθλημα από 21 Ιουλίου έως 19 Αυγούστου για τον καθορισμό των τριών ομάδων που θα προκριθούν στο Κύπελλο Πρωταθλητριών CONCACAF 2024.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected