Κατηγορίες
Super League 1

Τέσσερα γκολ στο φιλικό ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Αλ Τααβόν με 4-1 σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε θετική εικόνα, πίεσε ασφυκτικά τον αντίπαλο και δημιούργησε αρκετές φάσεις. Πολλά τα πειράματα από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, έπαιξε για 70 λεπτά ο Μπάμπα.

Στο 5′ ο Μεντράν με απευθείας εκτέλεση έκανε το 1-0. Ο άνεμος ήταν ο κυρίαρχος παράγοντας του αγώνα καθώς δυσκόλευε τις προσπάθειες των δυο ομάδων. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και πιέσει ψηλά. Στο 26′, μετά από στατική φάση, ο Ρικάρντο έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει κόρνερ. Στο 27′ το σουτ του Τζίμα έφυγε άουτ. Στο 31′ μια πίσω πάσα του Αλ Σαλούλι παραλίγο να καταλήξει στα δίκτυα, με τους παίκτες της Αλ Τααβόν την πρόλαβαν στη γραμμή.

Στο 33′ ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε με τον Μπάμπα να εκτελεί γρήγορα ένα πλάγιο και ο Τζίμας να μετατρέπει σε ασίστ την πάσα του Ζίβκοβιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ήταν καταιγιστικός καθώς πιέζει ψηλά, έβγαλε κλεψίματα και σκόραρε. Στο 57′ ο Μουργκ, μετά από κλέψιμο, έκανε το 2-1 για τον ΠΑΟΚ.

Στο 63′ και στο 65′ ο ΠΑΟΚ έχασε ευκαιρίες με Μουργκ και Ζίβκοβιτς και στο 70′ ο Βρακάς εκτέλεσε φάουλ και η Αλ Τααβόν πέτυχε αυτογκόλ μετά από κεφαλιά για το 3-1.

Στο 72′ ο Βρακάς με κεφαλιά, μετά από ασίστ του Λύρατζη έκανε το 4-1.

δείτε φωτογραφίες στο PAOK24

ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς (60′ Ταλιχμανίδης), Μπάμπα (70′ Λύρατζης), Νάσμπεργκ (60′ Παναγιώτου), Κουλιεράκης, Τσαούσης (60′ Βιεϊρίνια), Γιαξής, Βρακάς, Μουργκ, Αν. Ζίβκοβιτς, Ρικάρντο (60′ Κανίς) Τζίμας (45′ Γκορντεζιάνι).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected