Κατηγορίες
Διάφορα

Ντροπιαστική εικόνα στο κέντρο της Αρχαίας Ολυμπίας – κυματίζει η σημαία του ψευδοκράτους του Κοσόβου

Μια δυσάρεστη έκπληξη και μια απρεπής και προσβλητική εικόνα περιμένουν όσους βρεθούν στο κέντρο της Αρχαίας Ολυμπίας.

Όπως αναφέρει το ilianews.gr, ο λόγος δεν είναι άλλος από την περήφανα υψωμένη σημαία του ψευδοκράτους του Κοσόβου, στην πιο κεντρική οδό της πόλης, όπως μας κατήγγειλαν κάτοικοι της Αρχαίας Ολυμπίας.

Ένα κράτος το οποίο ΔΕΝ αναγνωρίζεται επίσημα από την Ελλάδα όπως και από την πλειοψηφία της διεθνούς κοινότητας. Επομένως πρόκειται για μια…πρωτοποριακή κίνηση από τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας.

Θυμίζουμε πως ο Πρωθυπουργός και η πρόεδρος του ψευδοκράτους του Κοσσυφοπεδίου, έχουν επίσημα καταθέσει τις βλέψεις και τις φιλοδοξίες τους για τη λεγόμενη «Μεγάλη Αλβανία» η οποία περιλαμβάνει δικά μας ελληνικά εδάφη, μεταξύ άλλων και την Ήπειρο!

Πρόκειται για μια αναντίρρητη αμφισβήτηση της εδαφικής ακεραιότητας της Σερβίας την οποία η Ελλάδα δεν έχει δικαίωμα να υποστηρίξει. Δεν είναι καν στα συμφέροντα της. Ειδικά αν σκεφτούμε πως αντίστοιχες επιδιώξεις έχει η Τουρκία για τη Θράκη και την Κύπρο.

Επομένως ελπίζουμε αυτή η κίνηση στον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας να ήταν ένα κακόγουστο αστείο και οι υπεύθυνοι – έπειτα από μια απαραίτητη ιστορική αναδρομή – να αναιρέσουν τις πράξεις τους και να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected