Super League 1

Ήττα με χρήσιμα συμπεράσματα για τον ΟΦΗ στο πρώτο φιλικό

Στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας επί ολλανδικού εδάφους, ο ΟΦΗ ηττήθηκε με σκορ 2-0 από τη σαφώς πιο έτοιμη αγωνιστικά, Χέρενφεν, δίνοντας όμως τη δυνατότητα στον Βάλντας Νταμπράουσκας να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ο Λιθουανός προπονητής δοκίμασε ουσιαστικά δύο σχηματισμούς, επιλέγοντας αρχικά διάταξη 3-4-3 με τους Χριστογεώργο, Μαρινάκη, Λαμπρόπουλο, Γιαννούλη στο κέντρο της άμυνας, τους Γρίβα και Τοράρινσον στις δύο πλευρές και τους Μεγιάδο, Μπάκιτς στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Η επιθετική τριάδα αποτελούνταν από τους Τοράλ, Μοσκέρα και Φελίπε.

Στο Β’ ημίχρονο η διάταξη διαμορφώθηκε σε 4-2-3-1 με τους Μανδά, Λάρσον, Βούρο, Καρώ και Αμπάντα στην άμυνα, τους Ντιουσέ, Αποστολάκη στο κέντρο και τους Ντίκο, Ριέρα, Νέιρα πίσω από τον Γκρένινγκ. Χρόνο συμμετοχής πήραν επίσης ο Ντουρμισάι με τον (υπό δοκιμή) Ινδό μέσο, Βιμπίν Μοχάναν.

Η Χέρενφεν άνοιξε το σκορ στο 21′ με διαγώνιο σουτ του Σαράουι και διαμόρφωσε το 2-0 με κεφαλιά ο Μπόσιβιτς στο 74ο λεπτό.

Ο ΟΦΗ είχε δοκάρι με τον Ντουρμισάι στο 86′, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Γκρένινγκέχασε διπλή ευκαιρία για να μειώσει το σκορ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected