Ποδόσφαιρο Κόσμος

Η Φορτούνα ανακοίνωσε τον Χρήστο Τζόλη (photos)

Η Φορτούνα Ντίσελντορφ ανακοίνωσε και επίσημα τον Χρήστο Τζόλη!

Ο Έλληνας επιθετικός παραχωρήθηκε δανεικός για ένα χρόνο από τη Νόριτς, με τους Γερμανούς να έχουν την επιλογή να τον αγοράσουν μετά το τέλος του δανεισμού.

Ο 21χρονος φορ έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Θεσσαλονίκη – πρώτα με τη Δόξα Πενταλόφου, μετά με ΠΑΟΚ. Μετά από αυτό, πήγε για πρώτη φορά στη Γερμανία, όπου αγωνίστηκε σε ομάδες νέων στο SG Rosenhöhe Offenbach και Alemannia Königstädten.

Ακολούθησε η επιστροφή του στον ΠΑΟΚ, όπου τελικά υπογράφει επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο Τζόλης αγωνίστηκε το 2021 στην Premier League με τη φανέλα της Νόριτς και στη συνέχεια παραχωρήθηκε δανεικός στην ολλανδική Τβέντε.

Ο Τζόλης έχει καταγράψει 57 εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ, συμπεριλαμβανομένων των αγώνων σε Europa League και πρόκριση Champions League. Σκόραρε 17 γκολ και έβαλε δέκα ασίστ. Έπαιξε σε 30 παιχνίδια με τη Νόριτς (τρία γκολ, δύο ασίστ) και δέκα με την Τβέντε (τρία γκολ).

Σε ηλικία 18 ετών κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Ελλάδος, για την οποία έχει αγωνιστεί 13 φορές μέχρι τώρα. Τέλος, έχει συμμετοχές και με την U21 της πατρίδας μας. Στη Φορτούνα ο Τζόλης θα φορέσει το νούμερο 7.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παίζει αμερικανικό ποδόσφαιρο, παίζει ποδόσφαιρο, αθλητικός εξοπλισμός, στάδιο και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παίζει αμερικανικό ποδόσφαιρο, παίζει ποδόσφαιρο, στάδιο και κείμενο

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected