Κατηγορίες
Διάφορα

Νέα Φιλαδέλφεια: Γλίτωσαν οι Γενικοί της ΕΛΑΣ και την πλήρωσαν οι υφιστάμενοι – Το έγγραφο των Μαυροβουνίων εκθέτει τη χώρα (vid)

Μετά τις αποκαλύψεις για τις προειδοποιήσεις των Αρχών της Κροατίας, νέο έγγραφο αποδεικνύει πως η ΕΛ.ΑΣ. ενημερώθηκε και από το Μαυροβούνιο και μάλιστα με όλες τις πινακίδες των αυτοκινήτων των χούλιγκανς. Ενημερώθηκαν με σχετικό σήμα όλες οι Γενικές Αστυνομικές Διευθύνσεις και δεν ελήφθη το παραμικρό μέτρο.

Η συνηθέστερη ατάκα πολιτικών που προκαλεί μειδίαμα στα χείλια των Ελλήνων πολιτών είναι ότι «το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο»…

Όπως αναφέρει το News247, ο Έλληνας πολίτης έχει συνηθίσει από την άλλη να βλέπει το μαχαίρι να ξύνει συνήθως την «καμένη επιφάνεια» και μετά απλά οι παταγώδεις αποτυχίες του ελληνικού κράτους να παραδίδονται στη λήθη και στις ατελείωτες ΕΔΕ και στην ατελείωτη δικαστική διερεύνηση και απόδοση ευθυνών που θυμίζει το μαρτύριο του Σίσυφου.

Αν είναι κάτι με το οποίο έχει διαχρονικά αλλεργία η Ελληνική Πολιτεία, όποιος έως τώρα και να κάθισε στις καρέκλες της, είναι η αλήθεια.

Η αλήθεια λοιπόν της τραγωδίας της Νέας Φιλαδέλφειας έρχεται στο φως γιατί έχουν φροντίσει άλλα Κράτη για αυτό, περισσότερο από το δικό μας.

Η αλήθεια είναι ότι επί δύο ημέρες η ΕΛ.ΑΣ. γνώριζε όχι μόνο τις προθέσεις των Κροατών χούλιγκανς της Ντιναμό, αλλά γνώριζαν ακόμη και τις πινακίδες των οχημάτων με τα οποία έρχονταν, όπως αποκαλύπτει σχετικό έγγραφο των Αρχών της Μαυροβουνίου.

Νέα Φιλαδέλφεια: Γλίτωσαν οι Γενικοί της ΕΛΑΣ και την πλήρωσαν οι υφιστάμενοι - Το έγγραφο των Μαυροβουνίων εκθέτει τη χώρα

Νέα Φιλαδέλφεια: Γλίτωσαν οι Γενικοί της ΕΛΑΣ και την πλήρωσαν οι υφιστάμενοι - Το έγγραφο των Μαυροβουνίων εκθέτει τη χώρα

Ενημέρωση που δόθηκε στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. μέσω Interpol και ενημερώθηκαν χθες το πρωί, οκτώ Γενικές Αστυνομικές Διευθύνσεις να λάβουν μέτρα, τα οποία δεν έλαβαν όπως προκύπτει εκ του αποτελέσματος.

Νέα Φιλαδέλφεια: Γλίτωσαν οι Γενικοί της ΕΛΑΣ και την πλήρωσαν οι υφιστάμενοι - Το έγγραφο των Μαυροβουνίων εκθέτει τη χώρα

Νέα Φιλαδέλφεια: Γλίτωσαν οι Γενικοί της ΕΛΑΣ και την πλήρωσαν οι υφιστάμενοι - Το έγγραφο των Μαυροβουνίων εκθέτει τη χώρα

Πρόκειται λοιπόν για τις Γενικές Αστυνομικές Διευθύνσεις Αττικής, Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Κεντρικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας. Βεβαίως οι χούλιγκανς ταξίδεψαν μέσω των συνόρων από Κακαβιά, στην Ήπειρο, στην Δυτική Ελλάδα και στη συνέχεια έφτασαν στην Αττική, άρα οι Γενικές Αστυνομικές Διευθύνσεις αυτών των περιοχών έχουν και την ευθύνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αρχική πρόθεση του Υπουργού ήταν να καρατομηθούν αμέσως όλοι οι Γενικοί που ευθύνονται και να γίνουν κρίσεις για την αντικατάστασή τους. Ωστόσο, εκτιμήθηκε πως αυτό δεν μπορεί να γίνει αυτή την περίοδο και για να δοθούν κάποια «κεφάλια» στο «πιάτο» επιλέχθηκαν οι επικεφαλής των Διευθύνσεων Τροχαίας και ο επικεφαλής της Αθλητικής Βίας. Ως προς τον τελευταίο όμως είχε ενημερώσει η Υπηρεσία του για τις πληροφορίες που έφταναν και έχει και μία κρίση και μια ανοιχτή δικογραφία με 98 συλλήψεις να «τρέχει».

Μπορεί βεβαίως η πρόθεση του Υπουργού να είναι αυτή η απόδοση ευθυνών να συνεχιστεί και ενδεχομένως να οδηγηθούμε και σε κρίσεις εκ του αποτελέσματος, αλλά σε κάθε περίπτωση τις πραγματικές ευθύνες τις έχουν εκείνοι που κάνουν τον σχεδιασμό και την εφαρμογή των μέτρων στις περιοχές ευθύνης τους και εδώ φτάσαμε στο σημείο ακόμη και στην Αττική, να μην υπάρχουν αστυνομικοί εκεί που έπρεπε και να τρέχουν να επιβάλουν την τάξη μετά τα γεγονότα και αφού πλέον ένας άνθρωπος είχε χάσει τη ζωή του…

Η χώρα για πολλοστή φορά διασύρθηκε και δυστυχώς «οι φύλακες» που έως τώρα παραμένουν στις θέσεις τους «είχαν γνώση» αλλά είχαν και «θερινή ραστώνη».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected