Κατηγορίες
Super League 1

Κατέκτησε το NoviCup ο Βόλος, 2-0 τον Παναιτωλικό (vids)

Ο ΝΠΣ Βόλος πήρε την πρώτη νίκη του στα φιλικά ματς και κατέκτησε την πρώτη θέση στο φιλανθρωπικό τουρνουά του Πανθεσσαλικού με την ονομασία Novicup, μετά το υπέρ του 2-0 επί του Παναιτωλικού.

Αρκετές αλλαγές είχε η ενδεκάδα του Βόλου σε σχέση με το ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, αφού τέσσερις παίκτες διατηρήθηκαν στο αρχικό σχήμα, ενώ ο Σούρερ για τον Παναιτωλικό επέλεξε αρκετούς νεαρούς.

Στο 4ο και 7ο λεπτό Τάχατος (επιλέχθηκε να παίξει ως δεξιός εξτρέμ) και Κόμπα (κινούνταν σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Μραζ) είχαν αξιόλογες τελικές προσπάθειες μέσα από την περιοχή με σουτ που έκαναν με το αριστερό, αλλά στην πρώτη περίπτωση ο Γκρατερόλ μπλόκαρε και στη δεύτερη πήγε ψηλά πάνω από τα δοκάρια.

Τελικά στο 12’ ήρθε το 1-0. Ο Κόμπα έκλεψε μέσα στην περιοχή από τον Αναστασόπουλο (έκανε ολέθριο λάθος μετά από πάσα του γκολκίπερ Γκρατερόλ) και πάσαρε στον Μραζ, ο οποίος από κοντά έστειλε με πλασέ την μπάλα στη δεξιά γωνία της αντίπαλης εστίας και άνοιξε το σκορ.

Ο Αναστασόπουλος για τους Αγρινιώτες ήταν και πάλι μοιραίος στο 52’, αφού γκρέμισε τον Τάχατο που πήγαινε προς την μπάλα και ο διαιτητής Καλατζής έδωσε το καθαρό πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ στο 53’ ο Γκλάβτσιτς, ξεγελώντας τον Γκρατερόλ. Έτσι έγινε το 2-0, με τον Παναιτωλικό να μην αξιοποιεί την ευκαιρία με τον Βοΐλη στο 60’.

Το 2-0 ήταν και το τελικό σκορ, ενώ εντύπωση έκανε η επιλογή στα τελευταία λεπτά του Κώστα Μπράτσου να δοκιμάσει τον Άλχο σε θέση μέσου πίσω από τον φορ!

«Ένεση ψυχολογίας» χαρακτήρισε ο Κώστας Μπράτσος τη νίκη, αλλά ζήτησε από τους παίκτες του να μην πάρουν τα μυαλά τους αέρα, γιατί δεν παύει αυτά να είναι προπονητικά ματς.

Συνθέσεις

ΝΠΣ Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Σιαμπάνης, Άλχο, Ασλανίδης, Κρούζλιακ, Λούνα, Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς,Ταχάτος, Ντέλετιτς, Κόμπα, Μραζ. Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι: Κίτσος, Μεταξάς, Μύγας, Μωραΐτης, Γκάγκι, Καραγιάννης,Τσελεμπάκης.

Παναιτωλικός (Γκαμπριέλ Σούρερ): Γκρατερόλ, Κοντούρης, Οικονόμου, Αναστασόπουλος, Στάγιτς, Σκιαδάς, Μπελεβώνης, Νικολάου, Φρεντ Ντουάρτε, Χατζηθεοδωρίδης, Βοΐλης. Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι: Στεργιάκης, Μπρούνο Ντουάρτε, Τσιγγάρας, Μλάντεν, Λιάβας, Μπουζούκης.

*με στοιχεία από το Magnesianews

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected