Κατηγορίες
Διάφορα

Νέα Φιλαδέλφεια: Ενώπιον του εισαγγελέα οι συλληφθέντες – Υπό δρακόντεια μέτρα η μεταφορά τους (vid)

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, μεταφέρονται αυτήν την ώρα ενώπιον του εισαγγελέα τα 94 άτομα που συνελήφθησαν και κρατούνται για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ διαφεύγουν τουλάχιστον 50 Κροάτες.

Την ίδια ώρα, ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι ελληνικές αρχές για τον εντοπισμό του δολοφόνου του 29χρονου Μιχάλη, του στυγερού εγκλήματος που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ακόμα πέντε Κροάτες συνελήφθησαν χθες το βράδυ από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας οι οποίοι επιχείρησαν να ταξιδέψουν για το Μπάρι της Ιταλίας. Στη συνέχεια παραδόθηκαν στις αστυνομικές αρχές. Οι πέντε μεταξύ άλλων δήλωσαν πως έκαναν διακοπές στην Ελλάδα χωρίς να αποσαφηνίζουν τη διάρκεια αυτών και χωρίς να κατέχουν αποσκευές.

Στο μεταξύ, συνελήφθη ο 19χρονος Κροάτης ο οποίος επέβαινε σε λεωφορείο για τα Τίρανα και εντοπίστηκε στο συνοριακό φυλάκιο της Κακαβιάς, αφού προέκυψαν στοιχεία για την εμπλοκή του στα επεισόδια, ενώ κατά τη διάρκεια τη νύχτας μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ.

Η εποπτεία των ερευνών για την υπόθεση της δολοφονίας του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ, ανατέθηκε στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, Μαρία Γκανέ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected