Ποδόσφαιρο Κόσμος

Τα έδωσε όλα η ΑΕΚ για την ανατροπή, ανοιχτοί λογαριασμοί για το Ισραήλ (photos+vids)

Δεν ανέδειξε νικητή ο πρώτος αγώνας ανάμεσα στην ΑΕΚ Λάρνακας και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League.

O επαναληπτικός θα διεξαχθεί τη Πέμπτη 17 Αυγούστου στο “Bloomfield Stadium” και θα αρχίσει στις 20:00. Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ τον νικητή του ζευγαριού Τσέλιε – Νέμαν Γκρότνο.

Πήγε για μεγάλη ανατροπή η ΑΕΚ στο τελευταίο δεκάλεπτο εκεί όπου φαινόταν ανήμπορη να αντιδράσει. Ο Φαράζ έφερε το ματς στα ίσα στο 80′ ενώ στο 86′ ο Τρισκόφσκι έχασε πέναλτι. Η Μακάμπι που ήταν η καλύτερη ομάδα στη Λάρνακα είχε προηγηθεί στο 64′ με τον Κοχέν.

Πρέπει να βελτιωθεί αισθητά η ΑΕΚ του Όλτρα για να διεκδικήσει με αξιώσεις την πρόκριση στην “καυτή” έδρα της Μακάμπι. Η ΑΕΚ είχε κάποια λίγα καλά δεκάλεπτα στον αγώνα, με μικρά… ξεσπάσματα χωρίς όμως την απαιτούμενη διάρκεια.

δείτε φωτογραφίες στην Κερκίδα Κύπρου

Συνθέσεις

ΑΕΚ Λάρνακας (Χοσέ Λουίς Όλτρα) : Πίριτς, Σάντσες, Μιλίσεβιτς, Τόμοβιτς, Γκαρθία, Γκιούρτσο, Πονς (90+3′ Μάμας), Λέδες (69′ Καπτούμ), Μπρούνο Γκάμα (69′ Τρισκόφσκι), Φραν Σολ, Λόπες (56′ Φαράζ)

Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ρόμπι Κιν) : Πέρετζ, Μακόν, Νταν Μπιτόν, Σάμποριτ, Ρεβίβο, Όβερεμ, Νιρ Μπιτόν, Ν. Πέρετζ, Παρφέτ (77′ Κανιτσόφσκι), Ζάχαβι, Κοχέν (77′ Άλμογκ)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected