Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Η Δόξα Δράμας έκανε δικό της τον Αλέξανδρο Μπρατσιάνη

Με τον Αλέξανδρο Μπρατσιάνη ενισχύεται η επιθετική γραμμή της Δόξας Δράμας.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του από τις ακαδημίες του Ηρακλή Καβάλας και στη συνέχεια πήγε στην U20 του ΑΟ Καβάλας υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο για να μείνει τέσσερα χρόνια (Α’ Εθνική). Ακολούθησαν τα Χανιά, πάλι η Καβάλα (Β’ εθνική/ 3 χρόνια), το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και τρίτη φορά η Καβάλα (Γ’ εθνική / 3 χρόνια).

Σειρά στην καριέρα του πήρε ο Εργοτέλης και τρεις ομάδες στην Κύπρο, ΠΑΕΕ Κυρήνειας, ΑΣΙΛ Λύσης, Διγενής Μόρφου για να καταλήξει πέρσι στον Μακεδονικό.

«Η πρόταση της Δόξας ήταν πραγματικά τιμητική για μένα και δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ πολύ γα να απαντήσω θετικά. Χαίρομαι πραγματικά που θα φορέσω τη φανέλα μιας τόσο ιστορικής ομάδας» δήλωσε αμέσως μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας με την ομάδα μας ο Αλέξανδρος Μπρατσιάνη και συμπλήρωσε: «Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά, να έχουμε όλοι υγεία, χωρίς τραυματισμούς και να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Γνωρίζω που έρχομαι και γνωρίζω ότι στη Δόξα υπάρχει κόσμος που αγαπάει την ομάδα και τη στηρίζει. Πιστεύω ότι αυτός ο κόσμος θα είναι στο πλευρό μας».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected