Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Η νέα διοίκηση του Φίλιππου Μελίκης και οι πρώτες μεταγραφές

Τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν το νέο ΔΣ ανακοίνωσε ο Φίλιππος Μελίκης, που ξεκινά άμεσα τη συγκρότηση του ρόστερ ενόψει της σεζόν 2023/2024.

Μετά τις αρχαιρεσίες της Γενικής Συνέλευσης, το συμβούλιο απαρτίζουν οι :

Καραβαδές Ιωάννης
Μπαρτζώκα Δήμητρα
Σαρακατσιάνος Δημήτρης
Τσιμόπουλος Θωμάς
Γιαννόπουλος Κωνσταντίνος
Ματράκα Μαρία
Γερουλίδης Κωνσταντίνος
Γιαννακοβίτης Βασίλης
Μπαρτζώκας Ιωάννης

Ο Φίλιππος Μελίκης θα συνεχίσει με τον Γιώργο Ευτηριάδη στον πάγκο του, ενώ στο ρόστερ παραμένει και τη νέα σεζόν ο Αντώνης Λίπε.

Την ίδια ώρα, ανακοινώθηκαν οι δύο πρώτες μεταγραφές και συγκεκριμένα οι Χρήστος Μπρέγκου και Δημήτρης Σερασκιέρης. Ο πρώτος επιστρέφει στην ομάδα μετά από δύο χρόνια, ενώ αυτή θα είναι η τρίτη θητεία του με την ερυθρόλευκη φανέλα, καθώς έχει αγωνιστεί ξανά τη διετία 2014-2016. Τελευταίος ποδοσφαιρικός “σταθμός” ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, ενώ παλαιότερα έπαιξε σε ΓΑΣ Ροδοχωρίου, Μακροχώρι, Ατρόμητο Διαβατού, ΠΑΟ Παλατιτσίων, Φίλιππο Μέσης, ΑΕΠ Βέροιας και Μακεδόνα Βέροιας.

Ο Δημήτρης Σερασκιέρης “μετακομίζει” στη Μελίκη από τον ΦΑΣ Νάουσα, στον οποίο αγωνίστηκε το τελευταίο εξάμηνο της περσινής σεζόν, ενώ παλαιότερα έπαιξε σε Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, Εορδαϊκό, Μακροχώρι, Εθνικό Μαγάρων, ΠΑΟΚ Κουλούρας και ΑΕΠ Βέροιας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected