B ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου του Ατρόμητου Διαβατού ο Βασίλης Δημητριάδης

Ως μέλος θα συνεχίσει στη διοίκηση του Ατρόμητου Διαβατού ο Βασίλης Δημητριάδης.

Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του συλλόγου παραιτήθηκε από το εν λόγω αξίωμα, αφήνοντας αιχμές για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε η υποψηφιότητα του για δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Θεόφιλου Κορωνά.

Αναλυτικά το ποστάρισμα του στα social media :

“Η αγάπη μου για τον τόπο μου είναι δεδομένη.

Η προσφορά μου δε σε αυτόν μικρή, αλλά ουσιαστική.

Δυστυχώς, όμως, η επιλογή μου να συστρατευθώ με τον υποψήφιο δήμαρχο Θεόφιλο Κορωνά έχει προκαλέσει το μένος πολλών ανθρώπων, οι οποίοι θεωρούν ότι τους ανήκει ο δημόσιος χώρος και ο τόπος μας γενικότερα.

Στο πλαίσιο αυτό δέχτηκα προσωπικές επιθέσεις, προσβολές και ύβρεις ως Πρόεδρος του ΔΣ του Ατρόμητου Διαβατού από ανθρώπους που ουδέποτε προσέφεραν το παραμικρό.

Μπορώ να δεχτώ τις επιθέσεις, τις ύβρεις και την κριτική, αλλά σε καμία περίπτωση την αμφισβήτηση της προσφοράς και του έργου μου.

Για αυτό θέλοντας να προστατεύσω την Ομάδα του Ατρόμητου Διαβατού και εμένα προσωπικά ως υποψηφίου δημοτικού συμβούλου με την παράταξη του Θεόφιλου Κορωνά παραιτήθηκα από την προεδρία του ΔΣ (όχι από μέλος του ΔΣ).

Ευχαριστώ θερμά όλους όσους έχουμε συνεργαστεί για να αναγεννήσουμε από τις στάχτες του Ατρόμητο Διαβατού και εύχομαι στον επόμενο Πρόεδρο καλή δύναμη στο έργο του.

Θα είμαι δίπλα του εμπράκτως.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected