Κατηγορίες
Ακαδημίες Ημαθίας

Σχολή Ποδοσφαίρου ΝΠΣ Βέροια : “Έστω και την τελευταία στιγμή να υπάρξει σύμπραξη”

Ανακοίνωση εξέδωσε η Σχολή Ποδοσφαίρου του ΝΠΣ Βέροια, αναφορικά με όσα διαδραματίστηκαν στη Γενική Συνέλευση της Πέμπτης (17/8).

Αναλυτικά :

“Από χθες 17/8 η διοίκηση του οικοδομήματος της “Βασίλισσας του Βορρά” βρίσκεται στα χέρια του ερασιτέχνη, που είναι τα τμήματα υποδομής και συγκεκριμένα μιας ομάδας που αποτελείται από γονείς και φίλους της ομάδας.

Γνωρίζουμε ότι τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει ασφυκτικά και μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρα 21/8 πρέπει να δηλωθεί η οριστική συμμετοχή ή όχι της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Καλούμε έστω και την ύστατη αυτή στιγμή οποιονδήποτε επιθυμεί να αναλάβει τις τύχες τις ομάδας και να συμβάλει στην προσπάθεια για συμμετοχή της ομάδας στη Γ κατηγορία να μας γνωρίσει την πρόθεση του

Η οποιαδήποτε προσπάθεια δεν θα μπορέσει να επιτύχει, χωρίς την αμέριστη βοήθεια οποιασδήποτε μορφής όλων αυτών των γνωστών και αγνώστων μελών της ομάδας, μελών των συνδέσμων της ομάδας και φίλων που αγαπούν την ομάδα και επιθυμούν να δουν τη Βασίλισσα του Βορά ξανά στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Φιλονικίες, ίντριγκες, εγωισμοί, προσωπικές προβολές δεν έχουν θέση απέναντι στην αγάπη μας για την ομάδα. Η σύμπραξη, συνοχή, προσήλωση στο έργο και ανιδιοτελής προσφορά είναι τα όπλα μας για να φτάσουμε στο στόχο μας.

Η αγαπημένη μας ομάδα αποτελούμενη κυρίως με τα δικά μας παιδιά που έχουν αποδείξει τόσο καιρό πόσο αγαπούν την ομάδα, υποβοηθούμενα με την αγάπη όλων μας αποτελούν εχέγγυα για την επιτυχία της.

Με σεβασμό
Το ΔΣ ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ 2019″

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected