Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Serie A : Το…τρένο της Νάπολι είναι ακόμη στις ράγες, με σπουδαίο διπλό ξεκίνησε η Βερόνα (vids)

Από εκεί που σταμάτησε την περσινή σεζόν, ξεκίνησε φέτος η σαρωτική Νάπολι!

H πρωταθλήτρια βρέθηκε να χάνει πολύ νωρίς από τη νεοφώτιστη, Φροζινόνε, όμως γύρισε το ματς πριν το ημίχρονο και ξεκίνησε με το δεξί την υπεράσπιση του τίτλου της (1-3).

Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης ο νεοαποκτηθέντας, Καχούστε, ανέτρεψε στην περιοχή τον Μπάες των γηπεδούχων και ο Χαρουί από τη βούλα του πέναλτι έγραψε το 1-0. Αυτό δεν έμελλε να παραμείνει για πολύ. Στο 24’ ο Πολιτάνο έκανε το σουτ από μέση απόσταση, ο Τουράτι κακό υπολογισμό για να γίνει το 1-1 και αφού στο 36’ ακυρώθηκε γκολ του Ρασπαντόρι, ο Οσιμέν στο 42’ με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή στον ουρανό των δικτύων, έγραψε το 1-2.

Στην επανάληψη ο Ρούντι Γκαρσία έβγαλε τον Καχούστε για να βάλει τον Ανγκισά, ο Λομπότκα θα μπορούσε να κάνει καλύτερο τελείωμα στην ευκαιρία που είχε στο 49′ και στο 57′ χρειάστηκε η τύχη για να αποφευχθεί η ισοφάριση από την εκτέλεση φάουλ του Μπάες που πήγε στο δοκάρι. Και αφού δεν έγινε εκεί το 2-2, έγινε στη συνέχεια το 1-3.

Στο 79′ ο Ντι Λορέντζο κατέγραψε και δεύτερη ασίστ βγάζοντας τετ-α-τετ τον Οσιμέν, ο οποίος πλάσαρε ψύχραιμα και έδωσε το πρώτο τρίποντο στη Νάπολι.

Στην άλλη αναμέτρηση της πρεμιέρας, Έμπολι και Βερόνα φάνηκαν να έχουν κολλήσει στο 0-0. Λυτρωτής για την ομάδα της Βερόνα ήταν ο Μπονατσόλι που στο 75′ έκανε το 0-1. Η Έμπολι προσπάθησε να αντίδραση, δέχτηκε όμως τελικά την ήττα με τη Βερόνα να παίρνει πολύτιμη εκτός έδρας νίκη.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Σάββατο 19/8

Έμπολι – Βερόνα  0-1
Φροζινόνε – Νάπολι  1-3
Τζένοα – Φιορεντίνα (21.45)
Ίντερ – Μόντσα (21.45)

Κυριακή 20/8

Ρόμα – Σαλερνιτάνα (19.30)
Σασουόλο – Αταλάντα (19.30)
Ουντινέζε – Γιουβέντους (21.45)
Λέτσε – Λάτσιο (21.45)

Δευτέρα 21/8

Τορίνο – Κάλιαρι (19.30)
Μπολόνια – Μίλαν (21.45)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected