Α ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά

ΕΠΣ Ημαθίας : Πρώτο δείγμα θετικό για την ΑΕ Αλεξάνδρειας (photos)

Με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Πιπιλιάρη, ο οποίος πέτυχε όλα τα τέρματα της ομάδας του (το ένα από τα 11 βήματα), η ΑΕ Αλεξάνδρειας επικράτησε με 3-2 του Αετού Βαρβάρας και έδειξε πως βρίσκεται σε καλό δρόμο ενόψει των υποχρεώσεων της στην Α Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Ημαθίας.

Κόντρα στους πρωταθλητές Χαλκιδικής, που τη νέα σεζόν θα αγωνιστούν στη Γ Εθνική, το συγκρότημα του Δημήτρη Πρίντζιου έδειξε συνοχή, παρά το γεγονός πως έγιναν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ.

Κορυφαίος του αγώνα ο πρώτος σκόρερ της περσινής Α ΕΠΣΗ, ενώ αρκετοί ήταν οι ποδοσφαιριστές που διακρίθηκαν και απέδειξαν πως δίκαια λογίζονται ως παίκτες “κλειδιά”, για την επίτευξη του στόχου της ανόδου.

Για τους φιλοξενούμενους, σκόρερ ήταν οι Σαούλης και Κεχαγιάς, με τον Γιώργο Αλβανό να σημείωσε αρκετά πράγματα στο μπλοκάκι του, ώστε να δουλέψει πάνω σ αυτά στις επόμενες προπονήσεις.

Να σημειώσουμε πως το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής ξεκινά στις 10/9.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Γκαλαΐτσης, με βοηθούς τους κ.κ. Μουρατίδη και Σαββίδη από την ΕΠΣ Ημαθίας.

Συνθέσεις

ΑΕ Αλεξάνδρειας (Δημήτρης Πρίντζιος) : Κύρου, Κίρτσογλου, Βλάχος, Τσιρίδης, Τασιόπουλος, Αβραμόπουλος, Γεωργίου, Πιπιλιάρης Κ., Πιπιλιάρης Ι., Χασιώτης, Σωτηράκης. Αγωνίστηκαν και οι

Χλιαρόπουλος, Ατανάσοφ, Χεράκης, Αλμπανίδης, Βολονάκης, Τσακιρίδης, Νικολόπουλος, Παπαγεωργίου, Γεωργακάκης, Σιγκούνας, Φωτεινιάς

Αετός Βαρβάρας (Αλβανός Γιώργος) : Ξεφτέρης, Τρικαλιώτης, Βλαχάκης, Παπαγεωργίου, Κωτάκης, Φισέκου, Σαούλης, Μιχαηλίδης, Ευσταθίου, Κεχαγιάς, Νέστωρ. Αγωνίστηκαν και οι Τσιότρας, Μιχαηλίδης, Πολυζωΐδης, Δήμου, Γιάπος, Τσιάλης Ι., Τσιάλης Γ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected