Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Η πρεμιέρα της Super League για τους “μεγάλους”, απόψε στο “Barok” Coffee-Bar!

Με τρία ματς ολοκληρώνεται το πρώτο τριήμερο αγώνων της  Superleague με τους Άρη, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό να ρίχνονται στη μάχη για το πρωτάθλημα.

Εσείς δεν έχετε παρά να καλέσετε ΤΩΡΑ στο 6980299099 για να κρατήσετε θέση στο «Barok» Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή 20 στο κέντρο της Βέροιας (πιάτσα των ταξί).

Η αυλαία της Κυριακής (20/08) ανοίγει με τον ΟΦΗ που υποδέχεται τον Άρη στο Γεντί Κουλέ (19:30) με στόχο αμφότεροι να μπουν με το δεξί στο πρωτάθλημα. Οι Κρητικοί προέρχονται από την ισοπαλία κόντρα στη Φιορεντίνα (1-1) εκτός έδρας και θέλουν να μπουν δυναμικά στα επίσημα ματς.

Στη συνέχεια στις 20:00 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης έχοντας τον άερα της πρόκρισης από την Χάιντουκ Σπλιτ προς τα play-offs του Conference League και θέλει να μπει στο πρωτάθλημα με το… δεξί.

Τέλος ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί απέναντι στον νεοφώτιστο Πανσερραϊκό στις 22:00, με τους Πειραιώτες να έχουν προκριθεί με buzzer-beater κόντρα στην Γκενκ και να έχουν εξίσου υψηλή ψυχολογία. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν ανακοίνωσε αποστολή καθώς θα έχει μαζί του όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές και ανάμεσα τους ίσως βρίσκονται και οι Σκάρπα και Μπρνιτς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected