Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ο Λιονέλ Μέσι άλλαξε τον ποδοσφαιρικό “χάρτη” στο MLS! Φοβερή η κίνηση του να δώσει το περιβραχιόνιο! (vids)

Η είδηση ότι ο Λιονέλ Μέσι θα συνεχίσει την καριέρα του στις ΗΠΑ και την Ίντερ Μαϊάμι, όπως ήταν λογικό έκανε εντύπωση στον ποδοσφαιρικό κόσμο. Ο Αργεντινός από πλευράς του, φρόντισε να δικαιώσει άμεσα τους ανθρώπους της ομάδας, μιας και μέσα σε λίγες βδομάδες, η ομάδα του Μαϊάμι, κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της ιστορίας της.

Συγκεκριμένα, η Ίντερ έπαιξε στον τελικό του League Cup κόντρα στη Νάσβιλ. Μία ομάδα στην οποία έχει αγοράσει μετοχές ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Λιονέλ Μέσι, χρειάστηκε 23 λεπτά στον τελικό για να ανοίξει το σκορ, με μία υπέροχη ενέργεια και ένα καταπληκτικό αριστερό σουτ.

Ο Πίκολτ στο 57′ ισοφάρισε για το Νάσβιλ σε 1-1, ένα σκορ το οποίο ήταν και τελικό με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα πέναλτι.

Η Ίντερ κατάφερε να επικρατήσει με 10-9 στα πέναλτι και χάρις στο άστοχο πέναλτι του Πανίκο, κατέκτησε το πρώτο της τρόπαιο.

Απίστευτος Μέσι: Επέστρεψε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Γέντλιν και… σήκωσαν μαζί το τρόπαιο! (video)

Τι να πει κανείς για τον ποδοσφαιριστή Λιονέλ Μέσι, αλλά και για τον… άνθρωπο Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός παραδίδει εκ νέου μαθήματα ήθους και σεβασμού με μία φοβερή κίνηση, στο ματς όπου σκόραρε, κατέκτησε το πρώτο τρόπαιο στην ιστορία της Ίντερ Μαϊάμι και έγινε ο πιο διακεκριμένος ποδοσφαιριστής που έχει δει ποτέ το άθλημα.

Με το που ήρθε από την Παρί Σεν Ζερμέν, χρίστηκε αρχηγός της ομάδας, ωστόσο ακόμη και σε μία στιγμή απόλυτης καταξίωσης, ο ίδιος δεν ξέχασε τον… Αντρέ Γέντλιν. Αυτός ήταν ο captain της Ίντερ Μαϊάμι και ο Μέσι φρόντισε να του επιστρέψει το περιβραχιόνιο και να του πει να σηκώσει εκείνος πρώτος την κούπα.

Ο Αμερικανός αρνήθηκε και του πρότεινε να ανυψώσουν μαζί του τρόπαιο στον ουρανό, σε μία υπέροχη στιγμή σεβασμού από τον Μέσι στον πραγματικό αρχηγό της ομάδας, αλλά και από τον Γέντλιν σε έναν «θρύλο» του ποδοσφαίρου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected