Super League 2

Φιλική νίκη της ΑΕΛ επί του Παναθηναϊκού Β (photos)

Με νίκη συνοδεύτηκε το πρώτο φιλικό της ΑΕΛ στο Καρπενήσι, με τους βυσσινί να επικρατούν με 2-1 επί του Παναθηναϊκού Β.

Η ΑΕΛ οφείλει να κρατήσει μόνο τα θετικά κόντρα στον Παναθηναϊκό Β, που μεταφράστηκαν με την πίεση στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα και το γκολ που σημείωσε ο Ογκμπόε στο 10ο λεπτό του αγώνα, αλλά και την παρουσία συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών, όπως ο Πεντρόσο που σημείωσε και το γκολ τη νίκης για την ομάδα της Λάρισας στο 77′.

Από εκεί και πέρα, o Παναγιώτης Γκουτσίδης, χρειάζεται να δουλέψει σε αρκετά κομμάτια του παιχνιδιού των «βυσσινί» που όπως ήταν λογικό ήταν ανέτοιμοι, αν και έλεγξαν το παιχνίδι.

Το ματς

Η ΑΕΛ ξεκίνησε ελέγχοντας τον ρυθμό του αγώνα και πήρε από το πρώτο σφύριγμα της έναρξης την κατοχή της μπάλας. Στο 2′ ο Οτορμίν σημείωσε την πρώτη τελική στο παιχνίδι με την μπάλα να περνά άουτ.

Τελικά, το σκορ άνοιξε η ΑΕΛ στο 10ο λεπτό, όταν ο Οτορμίν με ωραία κάθετη πάσα βρήκε τον Ογκμπόε μέσα στην περιοχή του Παναθηναϊκού που με μία επαφή έκανε το 1-0 για τους «βυσσινί».

Ένα λεπτό μετά ο Σαρδέλης απείλησε την εστία της ΑΕΛ, αλλά το σουτ που δοκίμασε μπλόκαρε εύκολα ο Βενετικίδης, σε ένα πρώτο ημίχρονο που δεν είχε να προσφέρει άλλες καλές ευκαιρίες στο παιχνίδι.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ για τον Παναθηναϊκό, όταν στο 54′ ο Κυριόπουλος, έκανε το γύρισμα προς την περιοχή της ΑΕΛ, ο Σουλούκος απέκρουσε, όμως στην πορεία της μπάλας βρέθηκε ο Λιούμης που σε κενή εστία έκανε το 1-1.

Ο Σάρατε στην πρώτη του συμμετοχή με τα «βυσσινί» πίεσε αρκετά τους αντίπαλους αμυντικούς, αλλά απείλησε στο 64′ όταν η κεφαλιά του πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Παναθηναϊκού.

Στο 71ο λεπτό του σουτ του Μαυριά σταμάτησε στα πόδια του Καρακασίδη, ενώ ο Σουρδής στο 73′ που είχε περάσει ως αλλαγή απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Μιλτιάδη. Τελικά, το προβάδισμα για την ΑΕΛ ήρθε στο 77′ όταν ο Πεντρόσο με διπλή προσπάθεια με κεφαλιά έκανε το 2-1 στο 77ο λεπτό.

Μάλιστα η ΑΕΛ θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο τέρμα στο 79′ με τον Μαυριά, αλλά ο Σουρδής είπε «όχι» διώχνοντας την μπάλα με πόδια.

Η τελευταία τελική στο ματς σημειώθηκε στο 87′ για τους πράσινους, με τον Χατζηιωάννου να παίρνει την κεφαλιά μέσα στην περιοχή των «βυσσινί», αλλά την μπάλα να περνά άουτ.

δείτε φωτογραφίες στο arenalarissa.gr

Συνθέσεις

Παναθηναϊκός Β (Σωτήρης Αντωνίου) : Λίλο (46′ Καρακασίδης, 70′ Σουρδής), Τουρκοχωρίτης (60′ Χατζηιωάννου), Μαρτίνης (70′ Βολάκης), Φικάι (70′ Πιτσώτης), Προδρομίτης (70′ Νταμπίζας), Καραμπάς (60′ Βουτσάς), Αθανασακόπουλος (60′ Συμεωνίδης), Κρυπαράκος (60′ Καλοσκάμης), Σαρδέλης (46′ Μαντσίνι), Φουρτάδο (46′ Κυριόπουλος, 80′ Τσεβάς), Λιούμης (60′ Λάμψιας).

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης) : Βενετικίδης (30′ Σουλούκος, 60′ Θεοδωρόπουλος), Καλουτσικίδης (30′ Θ. Παπαγεωργίου), Μαϊδανός (46′ Παπαδόπουλος), Ηλιάδη (46′ Μαξίμοβιτς), Στάμου (46′ Γιανναράκης), Κ. Παπαγεωργίου (46′ Θωμαϊδης), Πλέγας (46′ Πεντρόσο, 78′ Ρούσης), ο Οτορμίν (46′ Αντράντα, 77′ Ζησούλης), Νίνο (46′ Μαυριάς), Κοσσονού (46′ Μιλτιάδης), Ογκμπόε (46′ Σάρατε, 78′ Νινίκας).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected