Διάφορα

Φωτιά στη Δυτική Αττική: Εκκενώνονται τα Άνω Λιόσια – Καίγονται στη Φυλή

Ο πύρινος εφιάλτης πολιορκεί για μια ακόμη φορά την Πάρνηθα. Η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι έκαψε σπίτια στη Χασιά, ενώ νωρίτερα μια ακόμη πυρκαγιά έκανε στάχτη εργοστάσια στη βιομηχανική ζώνη του Ασπροπύργου.

Σε πύρινο κλοιό βρίσκεται, για ακόμα μία φορά, η Δυτική Αττική, με τους κατοίκους της Χασιάς και των Άνω Λιοσίων να ζουν εφιαλτικές στιγμές.

Εδώ και αρκετές ώρες είναι σε εξέλιξη η φωτιά στα Άνω Λιόσια, ενώ οι ριπές του αέρα που είναι πολύ δυνατές, έχουν κατεύθυνση προς τα σπίτια των κατοίκων.

Οι κάτοικοι που έχουν μείνει πίσω καταβρέχουν με λάστιχα της περιουσίες τους, προκειμένου να σώσουν ό,τι μπορούν μαζί με τους πυροσβέστες.

Στο άλλο πύρινο μέτωπο της Δυτικής Αττικής, στην περιοχή της Χασιάς, αυτή την ώρα δεν υπάρχουν μεγάλες φλόγες πάνω από τα σπίτια. Ωστόσο, πυκνός καπνός έχει περικυκλώσει την περιοχή κάνοντας την ατμόσφαιρα αποπνικτική.

Στο Πανόραμα της Φυλής υπάρχει καμένη γη και τα πεζοπόρα τμήματα της πυροσβεστικής έχουν μπει μέσα στο δάσος και επιχειρούν, ώστε να μην διακινδυνεύσουν κατοικίες και μαγαζιά.






moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected