Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ο Ντίνος Μαυροπάνος στο Λονδίνο με φόντο την…Ακρόπολη! (vid)

Ο Ντίνος Μαυροπάνος επιστρέφει στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από τρεις εξαιρετικές σεζόν – προσωπικά – στη Στουτγκάρδη της οποίας ήταν βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ενδεκάδας.

Ο διεθνής Έλληνας κεντρικός αμυντικός υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Γουέστ Χαμ και θα εισπράξει πέντε εκατομμύρια Ευρώ τον χρόνο.

Η Στουτγκάρδη θα εισπράξει 25 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρησή του στους Άγγλους. Τα 20 εκατομμύρια ευρώ ήταν η ρήτρα που είχε ο παίκτης για την αποχώρησή του ενώ άλλα πέντε εκατομμύρια ευρώ είναι σε διάφορα μπόνους.

Ο Μαυροπάνος με τη φανέλα της Στουτγκάρδης μέτρησε 89 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με 8 γκολ και 2 ασίστ.

Επιστρέφει στην Πρέμιερ Λιγκ όπου είχε αγωνιστεί σε επτά παιχνίδια με τη φανέλα της Άρσεναλ. Σε τρία ματς τη σεζόν 17/18 και σε τέσσερα ματς τη σεζόν 18/19 πριν αποχωρήσει από τους κανονιέρηδες.

Το τελευταίο του παιχνίδι στην Πρέμιερ Λιγκ ήταν η νίκη απέναντι στην Μπέρνλι με 3-1 στις 12 Μαΐου του 2019. Τώρα επιστρέφει ως ολοκληρωμένος κεντρικός αμυντικός, βασικός στην Εθνική Ελλάδας και φυσικά αν όλα πάνε καλά ο Ντέιβιντ Μόγες αναμένεται να τον χρειαστεί άμεσα.

Ο Αγκέρ αποβλήθηκε στον αγώνα με την Τσέλσι και ίσως χρειαστεί να μπει άμεσα στα βαθιά, σε εξαιρετικά δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, με την Μπράιτον εκτός έδρας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected