Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Οι Πορτογάλοι επιβεβαιώνουν για Soualiho Meïté στον ΠΑΟΚ, ο Άρης συμφώνησε με τον Shapi Suleymanov

Ο Σουαλιχό Μεϊτέ προβάρει τα «ασπρόμαυρα», με την υπόθεση δανεισμού του Γάλλου μέσου από την Μπενφίκα στον ΠΑΟΚ να απασχολεί τον Πορτογαλικό Τύπο.

Το «MaisFutebol» σημειώνει ότι ο 29χρονος μέσος, απέρριψε την πρόταση της Βερόνα, «ο Μεϊτέ απέρριψε τη Βερόνα και πάει στον ΠΑΟΚ», γράφει χαρακτηριστικά και προσθέτει:

«Ο Σουαλιχό Μεϊτέ, που δεν υπολογίζεται από τον Ρότζερ Σμιντ, βρίσκεται κοντά στον ΠΑΟΚ, δανεικός από την Μπενφίκα με οψιόν αγοράς. Ο μέσος απέρριψε το ενδεχόμενο να δοθεί δανεικός στη Βερόνα, επιλέγοντας να συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, ο ΠΑΟΚ θα διατηρήσει και οψιόν αγοράς, ύψους 4.000.000 ευρώ. Ο Γάλλος υπέγραψε στην Μπενφίκα το 2021, με ορίζοντα συνεργασίας μέχρι το 2026… Τώρα ο Μεϊτέ κατευθύνεται στην Ελλάδα».

Οι Πορτογάλοι, σε αντίθεση με ότι έχει γίνει γνωστό στην Ελλάδα, κάνουν λόγο για ύπαρξη ρήτρας, 4.000.000 ευρώ.

Άρης : «Κλείνει» ο Σουλεϊμάνοφ από την Κράσνονταρ

Η περίπτωση του Σάπι Σουλεϊμάνοφ, αναμφίβολα, είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα καθώς ο 23χρονος Ρώσος winger ο οποίος προέρχεται από τα τμήμα υποδομής της Κράσνονταρ, έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Ρωσίας αλλά την τελευταία διετία δεν έχει βρει αγωνιστικό ρόλο στην ομάδα που έχει τα δικαιώματά του.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, πρόκειται για έναν εξαιρετικά γρήγορο παίκτη, με άριστο επίπεδο τεχνικής κατάρτισης ο οποίος φέτος πήρε ένα 90λεπτο σε αγώνα Κυπέλλου. Πέρυσι αγωνίστηκε στη Χαποέλ Μπερ Σεβά υπό τη μορφή δανεισμού όπου σε 35 αγώνες είχε πέντε γκολ και ισάριθμες ασίστ. Είχε προηγηθεί ο δανεισμός του στην τουρκική Γκιρεσούνσπορ (32 αγώνες, τρία γκολ και τρεις ασίστ) ενώ στην πρώτη ομάδα της Κράσνονταρ έπαιξε σε 124 παιχνίδια με 23 γκολ και οκτώ ασίστ.

Ο Άρης προσπαθεί να πείσει τον 23χρονο ακραίο επιθετικό γνωρίζοντας ότι δύσκολα θα βρει ρόλο στην Κράσνονταρ και ουσιαστικά ποντάρει πάνω στον πρωταγωνιστικό ρόλο που του προσφέρει. Στις τάξεις των «κίτρινων» επικρατεί έντονη αισιοδοξία για την περίπτωση του 23χρονου Ρώσου και η αίσθηση ότι σύντομα η υπόθεση θα τελειώσει θετικά.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε φημολογία περί ενδιαφέροντος και για τον 23χρονο Πορτογάλο, Μάρκος Πάουλο, ο οποίος ανήκει στην Ατλέτικο Μαδρίτης και τη σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε υπό τη μορφή δανεισμού στην Σάο Πάολο. Σημερινό (23/8) δημοσίευμα στη Βραζιλία ανέφερε ότι δεν βρίσκεται στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας, αλλά δεν έχει βρεθεί και η φόρμουλα τερματισμού του δανεισμού του από την Ατλέτικο. Σίγουρα είναι μία από τις περιπτώσεις που είδε ο Άρης, τον απασχόλησε έντονα εξάλλου το περασμένο καλοκαίρι, αλλά αποτελεί την εναλλακτική λύση σε περίπτωση που δεν προχωρήσει αυτή του Σουλεϊμάνοφ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected