Super League 2 - Μεταγραφές

Ανακοίνωσε τον Σπύρο Νάτσο η Κοζάνη

Μετά τον Θέμη Τζημόπουλο, η Κοζάνη ανακοίνωσε τη δεύτερη μεταγραφή της.

Ο λόγος για τον Σπύρο Νάτσο, τον 25χρονο μεσοαμυντικό με καταγωγή από την Πρέβεζα, που έμεινε ελεύθερος από τον Πανσερραϊκό με τον οποίο είχε 4 συμμετοχές στη Super League 2, ενώ παλαιότερα έπαιξε στον Ατρόμητο.

Ήταν διεθνής με την Εθνική Ελλάδας, όντας βασικό στέλεχος της U21, μέχρι και το 2020 και φυσικά έχοντας αγωνιστεί με επιτυχία σε όλες τις προηγούμενες ηλικιακές κατηγορίες, μετρώντας περισσότερες από 35 εμφανίσεις με το εθνόσημο.

Αναλυτικά :

“Η διοίκηση ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Σπύρο Νάτσο, που έρχεται να ενισχύσει την ομάδας μας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο 25χρονος διεθνής ταλαντούχος ποδοσφαιριστής συνεχίζει την καριέρα του στην ομάδα μας, μετά από τον Πανσερραϊκό την περασμένη σεζόν και στο πρωτάθλημα της Super League 2, ενώ πριν τον Ατρόμητο Αθηνών στη Super League 1.

Μίνι βιογραφικό:
Ο Σπύρος Νάτσος γεννήθηκε στις 09 Ιουνίου 1998 (25) στην Πρέβεζα και είναι ποδοσφαιριστής από τα σπλάχνα των ακαδημιών του Ατρομήτου. Αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικός χαφ, ή ως δεξί μπακ, έχοντας τη δυνατότητα να καλύψει με επιτυχία και άλλες θέσεις. Εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της ομάδας του Περιστερίου σε μικρή ηλικία, πέρασε κατά σειρά από τα τμήματα U15, U17, U20 και το 2015, σε ηλικία 17 ετών, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Με τη φανέλα του Ατρομήτου, έχει πραγματοποιήσει 80 συμμετοχές και 2 γκολ στη Σούπερ Λιγκ, στο Κύπελλο Ελλάδας και στο Europa League σε 5 αγώνες. Συνολικά έχει αγωνιστεί σε 152 αγώνες σε Ατρόμητο και Πανσερραϊκό σε επαγγελματικά πρωταθλήματα και κύπελλο, ενώ έχει σημειώσει 5 γκολ.

Παράλληλα ήταν διεθνής με την Εθνική Ελλάδας, όντας βασικό στέλεχος της U21, μέχρι και το 2020 και φυσικά έχοντας αγωνιστεί με επιτυχία σε όλες τις προηγούμενες ηλικιακές κατηγορίες, μετρώντας περισσότερες από 35 εμφανίσεις με το εθνόσημο.

Στις πρώτες του δηλώσεις o αθλητής της ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ, ανέφερε τα εξής: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ και έχω στόχο να τον βοηθήσω αγωνιστικά δίνοντας τον καλύτερό μου εαυτό σε όλα τα παιχνίδια. Είναι πρόκληση για μένα να βοηθήσω την ομάδα μέσα από τα παιχνίδια να γίνω καλύτερος. Ευχαριστώ τον κόουτς κ. Διγκόζη και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά».

Καλωσορίζουμε τον Σπύρο Νάτσο στη μεγάλη μας οικογένεια και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected